Bæredygtighed

Bæredygtighed er kernen i enhver beslutning, vi tager, fra formulering til emballage og alt andet derimellem.

Vores mål er at skabe lønsom vækst på en bæredygtig måde ved at udvikle produkter, der er gode for mennesker uden at have en negativ påvirkning på miljøet. Vores prioritet bør altid være regler, som vi er forpligtet til at følge - men vi arbejder konstant innovativt for at finde nye løsninger, der kan bidrage til fuld brug af genanvendelige materialer på alle niveauer.

Som en international virksomhed er vi forpligtet til vores sociale ansvar og har derfor påbegyndt vores rejse mod grøn vækst. Vores mål er at gøre mere med mindre. Dette kræver, at vi genovervejer og ændrer vores måder at gøre ting på, samt at tilpasse os nye måder at arbejde på og nye partnerskaber.

 

Vores initiativer

 

Bæredygtig emballage

I 2020 startede vi processen med at ændre vores emballage til mere bæredygtige materialer. Vores klare mål er, at vores emballage skal være fuldkommen bæredygtig, hvilket vi derfor kontinuerligt arbejder os hen imod. 

Når vi køber materialer fra forskellige dele af verden, vil vi sikre, at alle vores leverandører, uanset land, overholder vores krav. Al produktion skal udføres i overensstemmelse med internationalt anerkendte krav til menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og antikorruption.

FSC-mærket pap

Vi elsker verdens skove. Derfor bruger vi kun FSC-mærket pap i vores produktæsker. FSC-mærket betyder, at alt materiale, der anvendes i produkter, der bærer denne etiket, kommer fra skove, der er revideret af en uafhængig tredjepart. Denne tredjepart bekræfter, at de er underlagt FSC's strenge sociale og miljømæssige standarder.

Læs mere her.