Om os

Holistisk hudpleje – Beautiful skin starts from within.

Skønhed indefra


Vi tror på en holistisk tilgang til at opnå den bedst mulige hudkvalitet. Det betyder, at du bruger produkter, der opbygger og plejer huden - både udefra og indefra.
Vores produkter indeholder enkle, sikre og aktive ingredienser, der er nøje udvalgt af vores forskere og som i studier har vist at have en positiv effekt på huden indefra. På denne måde ønsker vi, at de supplerer og fremmer eksisterende rutiner og lægger grundlaget for effektiv, sund og naturlig hudpleje.

Vores hudplejesucces The Solution™ Beauty Collagen har ændret skønhedsrutiner i hele Europa med sin enkle, effektive og multifunktionelle tilgang til skønhed – hudplejeminimalisme når det er bedst. Hudpleje indefra har nemlig den fordel, at indtagelsen påvirker HELE huden - både i ansigtet og på kroppen.

Oprindelse


Oslo Skin Lab blev grundlagt i 2017 for at introducere sikker og veldokumenteret hudpleje indefra til det voksende skønhedsmarked i Norden - i en hurtigt voksende kategori inden for skønhed og hudpleje over hele verden. Vi er meget taknemmelige for den gode modtagelse, vi har fået, og vi er allerede etableret i mange lande uden for Skandinavien.

Vores nordiske oprindelse udtrykkes gennem en beskeden og afslappet tilgang til skønhed og livet generelt. Essensen af Oslo Skin Labs værdier er ærlig, naturlig og ren, hvilket afspejles i valget af ingredienser og service. Grundlægger, Cecilie Nordstrøm, tror stærkt på princippet om at hjælpe huden med at hjælpe sig selv. Hendes mål har været at udvikle en række produkter, der bidrager til sund hud indefra og ud. Produkterne skal være velegnede til alle hudtyper og til alle, der ønsker smuk hud, uanset alder.

"Overfladen på huden afspejler det, der sker indeni. Skønhed og sundhed hænger sammen, så dét at give huden det, den behøver for at kunne hjælpe sig selv, er den bedste opskrift på en glødende og glat hud hele livet.”
- Cecilie Nordstrøm - Grundlægger

Videnskab


Vi samarbejder med forskere og eksperter om at levere produkter med veldokumenterede ingredienser. Alle vores produkter er gode tilføjelser til enhver hudplejerutine for dem, som ønsker et naturligt resultat.

Holdet


Vores voksende team brænder for filosofien om 'skønhed indefra'. I vores arbejdskultur værdsættes samtaler og det at støtte hinanden på tværs af landegrænser. Der er altid plads til at rejse spørgsmål. Vi har erfaring med, at dette bringer os videre.

Vi ønsker, at disse værdier også skal skinne igennem i dialogen med vores kunder.

Kontakt os på Instagram, Facebook eller via vores kundeservice