Costume Skønhedsfavoritter 2018

The Solution ™ er nomineret til en prestigefyldt pris.

Læs mere

Laila Bagge har testet The Solution™

Undersøgelser viser, at kollagenet i The Solution™ reducerer rynker. Laila Bagge har testet kollagenpulveret i otte uger. "Jeg vil uden tvivl fortsætte," sagde hun efter at have set resultaterne.

Læs mere

Mindre rynkedybde på 8 uger

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har været igennem flere studier som beviser at daglig kollagenindtag både kan reducere rynkedybde og øge hudens elasticitet. Læs mere her.

Læs mere

Fik fem år yngre hud på to måneder

Anette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Læs mere

Det er vigtigt at booste kroppen med næring indefra

Du har sikkert hørt det før: Det vi indtager giver langsigtet virkning på, hvordan vi føler os og hvordan vi ser ud. En varrieret og sund kost er nøglen til et sundt liv – og ligger til grund for en frisk og strålende hud.

Læs mere

Spis dig smuk

Du ved det egentlig godt – alt hvad vi spiser og drikker har en effekt på vores hud. Både på godt og ondt. Lige så meget som indtagelsen af sukker, alkohol og dårlige fedtkilder får din hud til at se slap og bleg ud, vil indtagelsen af ​​de rette vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer hjælpe din hud med tiltrængt næring som får den til at skinne lidt ekstra. Med disse retter vil din hud vil helt sikkert takke dig! Opskrifterne passer perfekt til 2 personer.

Læs mere

Smoothies for smooth hud

Vi har lavet et par opskrifter på smoothies som er både sunde og næringsrige – propfyldte af vitaminer og mineraler som er gode for både krop og hud.

Læs mere

Vi ser en effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad arbejder som kosmetolog på Oslo Hudplejeklinik og har scannet de fleste af dem, der har henvendt sig til klinikken for at få tjekket deres resultater efter mindst 8 ugers brug af The Solution™.

Læs mere

Derfor bør du tage kollagentilskud

Ønsker du frisk og velfungerende hud bør du klart tage kollagentilskud, opfordrer Hudterapeut Anne Berit Eide fra Oslo Hudplejeklinik. Læs mere her.

Læs mere

Kathrine Sørland: Effektiv hudpleje

Mit erhverv kræver at jeg passer på mig selv. Den dag jeg glemmer alt om mit ansigt og min krop, er jeg uden job – og det kan jeg ikke tillade mig.

Læs mere

Effektiv og enkel hudpleje indefra

De seneste par år har der været en øget fokus på det faktum at hudkvalitet kan påvirkes lige så meget indefra som udefra. Det betyder for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved at beskytte huden udefra ved hjælp af solcreme og andre cremer, men også indefra ved at indtage vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Derudover, er det kendt at tab af collagen i huden, er den vigtigste årsag til udvikling af rynker og fine linjer.

Læs mere

Fem tips til god kropspleje

Vi lever i et nordisk klima hvor kroppen udsættes for soleksponering om sommeren og et tørt og koldt klima om vinteren.

Læs mere

Fem tips til god ansigtspleje

Jeg arbejder til daglig som makeup artist og stylist, og ser hvor mange der ikke tager sig tid til at pleje huden i en hektisk hverdag - Stylist, Hilde Ottem.

Læs mere

Hvordan får man sund og frisk hud?

Jeg har altid været optaget af at fylde kroppen med sunde og gode produkter - Stylist, Hilde Ottem. Læs mere her.

Læs mere

Med blikket på skønhed

Jeg vil ældes naturligt uden injektioner som Botox og Restylane, eller foretage andre små indgreb. Jeg ønsker at leve paralelt med det som kommer af linjer, forandringer og aldringstegn. Smukkest er de som bærer sin alder med stolthed og som omfavner den udvikling tiden sætter på både krop og sind - Stylist, Hilde Ottem. Læs mere her.

Læs mere

Kollagenpeptider som huden elsker

Det findes flere typer af collagen, men ikke alle modvirker hudens aldringstegn.

Læs mere

Den bedste hudpleje kommer indefra

Huden kan plejes godt fra udefra, men det er indefra at det virkelig sker. Det er der hudens vigtigste byggeklodser er, siger Anne Berit Eide, hudterapeut og founder af Oslo Hudpleieklinikk.

Læs mere

Kan man drikke sig rynkefri?

De fleste af os er vokset op med samme opfatning: det at drikke rigeligt med vand gør at huden ser yngre ud. Men er det egentlig rigtigt? Både ja og nej.

Læs mere