Christiane: Sund og spændstig hud? Ja tak!

Hvordan har du det med rynker, fine linjer og appelsinhud? Christiane Schaumburg-Müller bekymrede sig ikke rigtig tidligere om aldring - indtil hun blev 36 år. Nu plejer hun sin hud indefra ved hjælp af kollagenpulveret The Solution.

Læs mere

Virker kollagenpulver virkelig på huden?

- Jeg elsker virkelig The Solution. Silke Grane, på 47 år, er skønhedsekspert med over 20 år i skønhedsbranchen. Hun besluttede at teste The Solution™ fra Oslo Skin Lab, og resultatet viste sig at blive det bedste nogensinde målt.

Læs mere

Costume Skønhedsfavoritter 2018

The Solution ™ er nomineret til en prestigefyldt pris.

Læs mere

Mindre rynkedybde på 8 uger

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har været igennem flere studier som beviser at daglig kollagenindtag både kan reducere rynkedybde og øge hudens elasticitet.

Læs mere

Fik fem år yngre hud på to måneder

Anette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Læs mere

Det er vigtigt at booste kroppen med næring indefra

Du har sikkert hørt det før: Det vi indtager giver langsigtet virkning på, hvordan vi føler os og hvordan vi ser ud. En varrieret og sund kost er nøglen til et sundt liv – og ligger til grund for en frisk og strålende hud.

Læs mere

Spis dig smuk

Du ved det egentlig godt – alt hvad vi spiser og drikker har en effekt på vores hud. Både på godt og ondt. Lige så meget som indtagelsen af sukker, alkohol og dårlige fedtkilder får din hud til at se slap og bleg ud, vil indtagelsen af ​​de rette vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer hjælpe din hud med tiltrængt næring som får den til at skinne lidt ekstra. Med disse retter vil din hud vil helt sikkert takke dig! Opskrifterne passer perfekt til 2 personer.

Læs mere

Smoothies for smooth hud

Vi har lavet et par opskrifter på smoothies som er både sunde og næringsrige – propfyldte af vitaminer og mineraler som er gode for både krop og hud.

Læs mere

Derfor bør du tage kollagentilskud

Ønsker du frisk og velfungerende hud bør du klart tage kollagentilskud, opfordrer Hudterapeut Anne Berit Eide fra Oslo Hudplejeklinik. Læs mere her.

Læs mere

Kollagenpeptider som huden elsker

Det findes flere typer af collagen, men ikke alle modvirker hudens aldringstegn.

Læs mere

Den bedste hudpleje kommer indefra

Huden kan plejes godt fra udefra, men det er indefra at det virkelig sker. Det er der hudens vigtigste byggeklodser er, siger Anne Berit Eide, hudterapeut og founder af Oslo Hudpleieklinikk.

Læs mere

Kan man drikke sig rynkefri?

De fleste af os er vokset op med samme opfatning: det at drikke rigeligt med vand gør at huden ser yngre ud. Men er det egentlig rigtigt? Både ja og nej.

Læs mere

Laila Bagge har testet The Solution™

Undersøgelser viser, at kollagenet i The Solution™ reducerer rynker. Laila Bagge har testet kollagenpulveret i otte uger. "Jeg vil uden tvivl fortsætte," sagde hun efter at have set resultaterne.

Læs mere