Myter om kollagen

Kollagen og kollagenpulver er de seneste år blevet et meget populært og omdiskuteret emne indenfor skønhed og hudpleje, og med sig følger forskellige holdninger. I denne artikel har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og svar om kollagentilskud.

Kollagen som middel mod appelsinhud

Cellulite - bedre kendt som appelsinhud er noget hele ni ud af ti kvinder oplever. I denne artikel kan du blive klogere på hvad cellulite er, hvor det kommer fra og hvordan kollagenpulver kan være med til at mindske celluliten i huden, som er bakket op af solide studier. Læs derudover om hvordan Nadja oplevede fantastiske resultater efter to graviditeter og et vægttab på 43 kg. med The Solution Beauty Collagen.

Gør huden sommerklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hos Oslo Skin Lab sørger vi for at være 100% klar, når sommersolen endelig inviterer os ud i varmen med bare ben og sandaler. Udover at tage din daglige dosis af The Solution Beauty Collagen har vi samlet 8 gode tips til at forberede huden til sommeren.

Marts betyder endelig forår

Op med hænderne hvis du er spændt på at dagene endelig er begyndt at blive længere. Temperaturen viser højere grader og det varer ikke længe, før vi kan finde sommertøjet frem. På skyfri dage kan du virkelig mærke solen og varmen tage fat – og det er fantastisk.

Strawberry Mango Margarita

Den er frisk, den er kold - og så smager den af sommer. Vores nyeste mocktail i serien er selvfølgelig en iskold Strawberry Mango Margarita. Server den for dine gæster til en lækker grillaften eller nyd den med en god ven over en snak om sommerferieplanerne.

The Founder Mocktail

Denne forfriskende grapefrugt-timian mocktail smager vidunderligt og er en lækker mocktail til varme sommernætter, så lad os lave en stor kande/skål af den. Og så er det i øvrigt Oslo Skin Labs fantastiske grundlægger Cecilie Nordstrøms lækre opfindelse.

Coffee Colada Mocktail

Uanset om du er til picnic i parken, en dag på stranden eller bare slapper af derhjemme på altanen, så er denne lækre mocktail helt perfekt. Så saml dine venner, løft glassene, og skål for de mange mindeværdige øjeblikke, der venter henover sommeren.

Interview med Antonìa Stefanaki

Kosmetolog Antonia Stefanaki ved, at hudpleje gennem massage samt daglig indtagelse af The Solution™ Beauty Collagen er en perfekt kombination for at kunne reducere tidens tegn.

Den gode tone

Den dårlige tone smitter, men det gør den gode tone heldigvis også. Hos Oslo Skin Lab opfordrer vi derfor alle til at opretholde en god tone på de sociale medier. Her er fem gode råd til hvordan vi sammen kan holde den gode tone.

Mød vores medlem Charlotte

Charlotte begyndte at bruge The Solution™ Beauty Collagen efter en anbefaling fra en ven, og efter 3 måneders dagligt indtag så hun fantastiske resultater

Èn vane er nok - til at skabe de resultater du ønsker

Hov hov, tænker du måske, og bliver med bitter erfaring mindet om de talrige gange, du har forsøgt at tabe dig, blive sundere, stærkere eller måske bare få bestilt det der kollagen pulver, der skulle være så godt for huden. Resultatet udeblev. Måske blev det hele bare ved tanken.

Silke Grane – de bedste resultater målt nogensinde

Silke Grane fik mindre rynker og mere spændstig hud med Oslo Skin Labs kollagenpulver. Læs om hendes erfaringer og resultater - blandt andet en reduktion af rynkedybde på hele 51%. Silke fortæller derudover, at hendes hud føltes stærkere og ser meget bedre ud, end da hun startede med The Solution for halvandet år siden.

Stifteren ser tilbage på 2023 og fremad mod 2024

Stifteren af Oslo Skin Lab, Cecilie Nordstrøm er blevet interviewet af vores svenske Commercial Manager, Lina Östlund om det forgange år og året der kommer. Læs blandt andet om de største milepæle for Oslo Skin Lab i 2023 og hvad vi kan forvente af spændende annonceringer i 2024.

Pornstar Martini Mocktail

Foråret har endelig meldt sin ankomst og derfor er vi begejstrede for at afsløre det seneste tilskud til vores Månedlige Mocktails-serie: Pornstar Martini Mocktail. Uanset om du arrangerer en picnic i parken eller nyder en solrig eftermiddag på terrassen er Pornstar Martini Mocktail den perfekte sommerdrink.

Mød vores medlem Brit

Efter 3 måneders dagligt indtag af The Solution kunne Brit se tydelige resultater på sin hud. Det var især de fine linjer om øjnene og i panden, hvor forskellen var størst.

Tulum Breeze Mocktail

Vi drømmer om sol og sommer, og for at tilføje en ekstra dimension til drømmen om dette, kan du nyde denne friske mocktail, der vækker associationer med Mexico. Hvis du vil gøre den lidt mere festlig, kan du nemt erstatte alkoholfri øl med en almindelig Corona.

Espresso Tonic Mocktail

Vores nye fascination af mocktails vokser, og det er fantastisk at opdage alle de lækre drinks, vi kan lave uden alkohol. Vores næste opskrift i vores Mocktail-serie er selvfølgelig en Espresso Tonic. Forkæl dig selv og dem du holder af med denne lækre forfriskende drik, som kun indeholder få ingredienser.

Grapefrugt Sour Mocktail

Skål for en frisk start i 2024. Lad os starte det nye år med smagseksplosion uden lige. Vores Grapefruit Sour er ikke bare en drink; det er en livlig fejring af nye begyndelser. Sip, nyd og omfavn den forfriskende rejse, der ligger foran os.

Mød Oslo Skin Labs nye Creative Brand Advisor

Siden 2017 har vi fået over 100.000 fantastiske medlemmer i hele 12 lande, og nu er tiden inde til at give Oslo Skin Lab en lille makeover. Derfor er vi ekstremt stolte over at kunne fortælle, at Oslo Skin Lab udvider sin globale tilstedeværelse med Anine Bing som Creative Brand Advisor, som skal stå i spidsen for vores nye globale Oslo Skin Lab Instagramprofil.

Renee Toft Simonsens juletraditioner

Julen er en fantastisk tid, som samler venner, familie og alle dem vi har nærmest. Vi har talt med vores skønne Oslo Skin Lab ambassadør, forfatter, psykolog og tidligere international topmodel Renee Toft Simonsen, som fortæller om sine juletraditioner og alt hvad der ellers hører julen til. I interviewet kan du blandt andet læse om, hvordan Renee bedst kommer i julestemning, hvem der dækker årets julebord, og hvilken speciel juleoplevelse, Renee aldrig vil glemme.

Alkoholfri julepunch

Denne skønne alkoholfrie julepunch er skabt til at bringe folk sammen omkring juletid, med smagen af sæsonens glæder og en duft af krydret kanel. Serveret i smukke glas er vores julepunch ikke blot en drik, men en invitation til at skabe mindeværdige øjeblikke med dem, du holder af.

Lækker Amaretto Sour Mocktail

En klassiker, man aldrig går galt i byen med. Den er lækker, den er frisk - og så er den alkoholfri. Her får du vores bud på den lækreste Amaretto Sour Mocktail. Nyd den kold med dem du holder af.

Vi er nomineret for andet år i træk

Vi er utrolig stole af at kunne fortælle, at vi for andet år i træk er nomineret i Liv Pro Age Favoritter 2023. I år er vi nomineret i kategorien "Kollagentilskud" med The Solution Beauty Collagen, og ville blive så taknemmelige, hvis du vil give Oslo Skin Lab din stemme.

Klæd din hud på til vinteren med disse 7 tips

Selvom vinteren officielt ikke er her endnu, så er den lige rundt om hjørnet. Før vi ved af det, vil vinteren vil stå for døren. Selvom vintermånederne har deres charme, kan de også være hårde for vores hud. Læs vores syv tips til hvordan du klæder din hud godt på til de mørke vintermåneder.

Vi er nomineret for fjerde år i træk

Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at vi for fjerde år i træk er nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter. I år er vi nomineret i hele to kategorier, og vi vil blive så glade og taknemmelige, hvis du vil give Oslo Skin Lab din stemme.

CARLA CHLOE GIVER DIG SKØNHEDSTIPS TIL DIN VINTERHUD

Iværksætter og Oslo Skin Lab ambassadør Carla Chloe, har taget The Solution i fire år. I dag er det stadig en fast del af hendes skønhedsrutine. I interviewet kan du blandt andet læse om hvilke hudplejeprodukter Carla sværger til, hendes daglige kollagenrutine og hendes bedste skønhedstips til andre kvinder.

ELAINE HERSBY - KVALITET FREM FOR KVANTITET

Elaine Hersby har taget The Solution™ Beauty Collagen i 4 måneder, og anbefaler Oslo Skin Lab® til veninder og kollegaer i fashionbranchen. Vi har spurgt ind til hendes kollagenrutiner. I interviewet kan du læse om, hvordan hun husker at tage The Solution™ i en travl hverdag, og om hun generelt lever efter "kvalitet frem for kvantitet" princippet - fuldstændig ligesom i hendes designs. Til sidst giver Elaine sit bedste skønhedstip videre.

Selvplejetips til efteråret

Det er vigtigt at prioitere sig selv en gang imellem for at kunne tage sig af selv selv og alle omkring sig. Det er blevet vigtigere end nogensinde før at have fokus på selvpleje og egenomsorg. Det er altså en lille investering, der giver et stort afkast. Læs vores 12 selvpleje tips lige her.

Mød Annelieke fra kundeservice

En af de vigtigste afdelinger hos Oslo Skin Lab er vores professionelle kundeservice. Hvis du har et spørgsmål angående dit medlemskab, din levering eller noget helt tredje, kan du altid ringe til vores kundeservice. Vi har talt med Annelieke fra Holland, som fortæller om hendes historie.

CECILIE NORDSTRØM OG ANINE BING OM SKØNHED, INVESTERINGER OG DERES SAMARBEJDE

Grundlæggeren af Oslo Skin Lab, CMO Cecilie Nordstrøm og den globale ambassadør for Oslo Skin Lab, den danske designer Anine Bing gav et eksklusivt interview til det tjekkiske magasin Vogue. Grundlæggerne af de to superbrands talte om forretning, investeringer og rejsen sammen.

Melissa, 40 år

"Jeg kan se en stor forskel i min hud - både i forhold til dens elasticitet og glød"

Lækker chiabudding med bananer og frosne bær

Hvis du leder efter en lækker is-lignende opskrift, der også indeholder mange gode næringsstoffer og har et lavt sukkerindhold, så prøv denne lækre ”fløde"-opskrift lavet af frosne bananer!

Morgengrød med karamelliseret banan

Den gode morgenrutine starter oftest allerede ved dagens første måltid. Nyd denne lækre morgengrød med karamelliseret banan. Det er næsten som at spise dessert til morgenmad.

Den lækreste blomkålssuppe

Blomkål indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler, som styrker din sundhed inde og ude. Brug denne kraftfulde grøntsag i dinne hurtige og enkle opskrift, som kan holde dig varm og sund både i efteråret og gennem vinteren.

Broccolisalat med sprøde kikærter

Sommer eller efterårsret? Her på grænsen mellem sommer og efterår kan vi føle os splittet mellem lysten til varm efterårsmad og let sommermad. Smag denne lækre salat og afgør selv, hvilken sæson du synes, den hører ind under.

Morgenmads 'hash browns' med gurkemeje

Vi har hørt rygter om, at krydderiet gurkemeje er en overset ingrediens i mange danske hjem, men faktisk er det en undervurderet krydderi. Vi elsker det især i disse lækre 'hash browns', som kan gøre enhver morgen ekstra god.

Klassisk havregryn i et nyt outfit

Vi kender den klassiske skål havregryn. Er du måske ved at blive træt af den samme morgenrutine? Med denne nye lækre morgenmadsopskrift kan du kickstarte din morgenrutine. Top den med dine yndlings toppings og start dagen endnu bedre.

Grillet hjertesalat med pistaciecreme

Denne lækre grillede hjertesalatopskrift er både sund, nærende og god til grillsæsonen. Brug denne opskrift som en forret eller som sideret. Man behøver dog ikke en grill for at retten bliver lækker!

Rødbede cafe latte eller lækker islatte

Kaffe og 'venindesnak' er en værdifuld måde at bruge sin tid på, og med denne lækre pinke opskrift, kan du sætte et særligt præg på dine kaffedates.

Alkoholfri gløgg til juledagene

Hold fast i juletraditionerne uden at gå på kompromis. Med så mange andre aktiviteter omkring denne tid på året, der inkluderer alkohol, er det dog rart at kunne give din krop (og din hud) en pause i ny og næ. Vi har skabt denne lækre opskrift på en alkoholfri gløgg, som smager himmelsk.

Mød vores medlem Leena

Leena kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så, at hendes hud blev synligt forbedret efter at have prøvet The Solution Beauty Collagen - hudpleje indefra.

Året der gik hos Oslo Skin Lab

Cecilie Nordstrøm, grundlæggeren af Oslo Skin Lab, reflekterer over alle de positive sider ved året 2022 og ser ind i det nye år med stor optimisme.

Priser og nomineringer til The Solution™

The Solution™ modtager priser og nomineringer. Nedenfor finder du alle nomineringerne og priserne vi har været nomineret i siden 2019.

Sådan får du mest ud af The Solution

Tvivler du på om The Solution virker for dig? Eller hvornår effekten starter? Bliver huden ved med at forbedre sig og er der andet jeg kan gøre, for at hjælpe effekten på vej?

6 Ideer til hjemmelavede julekort, dekorationer og gaveindpakning.

Genbrug de fine bånd du finder rundt om The Solution æskerne og lav de fineste juleudsmykninger!

Logomania & Oslo Skin Lab

Vogue i Tjekkiet har i øjeblikket taget fat i trenden “logomania”.

Vi er nomineret

Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at vi er nomineret for 3. år i træk! Vil du hjælpe os med at vinde?

The Beauty Pearls

INSIDE OUT BEAUTY NUTRITION

Oslo Skin Labs kvinder deler ud

Hvad gør Olso Skin Labs team for deres hud efter en solrig og varm sommer?

Mød vores medlem Christina 62

Christina 62, fortæller hemmeligheden bag sin gnist!

Liv Pro Age Favoritter

The Solution er nomineret i kategorien Pro Age Kollagentilskud en af priserne i Liv Pro Age Favoritter!

Summeropskrifter til en smuk picnic

Forkæl din hud og smagsløg med disse sukkerfrie godbidder. Perfekt til at imponere dine venner på en sommer-picnic.

Renate Gerschtanowitz

Den hollandske tv-profil Renate Gerschtanowitz er strålende tilfreds med de resultater, hun har fået på sin hud, efter hun begyndte at tage kollagenpulveret, The Solution ™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

Interview med vores egen Oslo Skin Lab "Girl-Boss"

Vi har spurgt Cecilie Nordstrøm, Oslo Skin Labs succesrige kvindelige grundlægger og CMO, om hvordan hun indretter sin kostplan og sørger for at få alt det som kroppen behøver, efter års erfaring i skønheds og helse branchen.

Syltetøj med chiafrø

Hvis ét af dine nytårsforsæt var at spise sundere, så kan du trygt bruge denne syltetøjsopskrift med lavt sukkerindhold til kostplanen

Mød vores medlem Tina

Mød Tina på 51, hun er til dagligt serviceleder i et mindre rengøringsfirma det betyder blandt andet skiftende arbejdstider som kan udfordre rutinen, men Tina har fundet en løsning der virker for hende.

Mød vores medlem Susanne

Mød Susanne på 56 år som har været medlem hos Oslo Skin Lab siden midten af 2020. Susanne arbejder til dagligt som folkeskolelærer i Nordjylland og derfor er det vigtigt for hende, at hun har det godt i sin hud, så hun kan udstråle selvtillid.

Mød vores medlemmer

To ganske almindelige Oslo Skin Lab medlemmer, Tina og Susanne fortæller her om deres forhold til hud, alder og hvad der er årsag til at de hver dag indtager kollagenpulveret The Solution! Hør deres historier og se deres resultater hér!

Renée Toft Simonsen: Efter fire måneder fik jeg målt en tydelig reduktion af rynker i ansigtet

Renée Toft Simonsen har ikke spor imod sin alder, men hun vil gøre, hvad hun kan for at se godt ud. Derfor tager hun kollagenpulver fra Oslo Skin Lab.

Michelle Ottendal, 34 år: - Virkningen kom meget hurtigere end jeg havde forventet.

Som kosmetolog havde Michelle høje forventninger til The Solution™. Alligevel blev hun meget overrasket over resultatet på sin egen hud efter kun få ugers brug.

Se effekten af vores kollagenpulver

Hos Oslo Skin Lab er vi taknemmelige for, at rigtig mange er så glade for de resultater de har opnået med The Solution™ Beauty Collagen at de indsender deres før- og efter billeder.

Anine Bing + Oslo Skin Lab

Anine Bing + Oslo Skin Lab = A Love Story

Pink måned - Tjek dig selv

Her i oktober sætter vi fokus på at bekæmpe brystkræft før det spreder sig!

Kollagen som middel mod Appelsinhud

Kollagen versus cellulite/appelsinhud: Undersøgelser har en direkte konklusion!

Optimer din sommerhuds sunde glød

Solen og det varme vejr bringer en masse hudpleje-udfordringer med sig. For at hjælpe dig med at holde styr på din sommerhuds sundhed, har vi lavet en tjekliste med tips til at optimere din sommerhuds naturlige skønhed.

Tag på sommertur rundt i København med vores danske OSL-team

I vores danske afdeling sidder Stephanie Irmov og Patricia Greve og de har et par tips til, hvad du kan lave i København på din sommerstorbyferie!

Nyd solen - Men beskyt mod skadelige virkninger

Nyd solen denne sommer! Beskyt mod potentielt skadelige virkninger med disse enkle foranstaltninger

Forbered din hud til sommer og sol!

Vi har samlet 8 gode råd til at forberede din hud til sommer!

5 Tips til rutinen efter sommeren

Har du også slækket på din hudpleje denne sommer? Lad os se på, hvordan vores Oslo Skin Lab-kvinders får vendt tilbage til deres hudplejerutiner dette efterår. Læs vores fem tips lige her.

Hyld dig selv!

Da februar er kærlighedens måned, vil vi gerne minde dig om, at den vigtigste faktor for at se godt ud faktisk er - at du elsker dig selv!

Renées særlige start på året og nytårsforsæt

Læs interviewet med 58-årige Renée Toft Simonsen om rutiner, vinterbadning og indre skønhed.

Sådan virker The Solution