Renées særlige start på året og nytårsforsæt

- Jeg kan egentlig godt lide tanken om nytårsforsæt, at et nyt år begynder og at man ønsker at forny sig selv sammen med det… at mange ikke overholder dem efter kort tid gør jo ikke noget. I det mindste var der en bevidsthed om ønsket om udvikling, alting begynder jo med en bevidsthed - Renée Toft Simonsen.

Iværksætter med succes: - Jeg har altid troet på hudpleje indefra

Mød Cecilie Nordstrøm - kvinden bag The Solution™.

Styrk dit sind, hud og aldring indefra med positivitet og kærlighed

Det lyder måske utroligt, men det viser sig, at vi selv kan påvirke, hvordan vi ældes, gennem vores opfattelse af alder.

Priser og nomineringer til The Solution™

The Solution™ modtager priser og nomineringer.

Oslo Skin Lab x Nimb Hotel

Se billeder fra vores pressevent på Hotel Nimb i København.

Studier

Virkningen er dokumenteret gennem solide studier på kollagenet i The Solution.

Hjemmelavet kollagen is

I de varme sommermåneder kan vi passende tænke på helt nye måder at indtage vores daglige dosis The Solution på. At indtage kollagen på en sund men også forfriskende måde er den perfekte måde at nyde sommeren på.

Silke, 50 år: Fik mindre rynker og mere spændstig hud med kollagen

- Jeg troede faktisk næsten ikke, at det var sandt, men maskinen lyver ikke. Jeg er virkelig oprigtigt, glædeligt overrasket. Huden føles bare så dejlig, og dybden på mine rynker er altså reduceret med 51%! Læs om 50-årige Silke Grane's erfaringer med kollagenpulver.

Smoothies for lækker hud

Vi har lavet et par opskrifter som er både sunde og næringsrige – propfyldte af vitaminer og mineraler som er gode for både krop og hud.

Bioaktive kollagenpeptider som huden elsker

På verdensplan er flere og flere begyndt at inkludere bioaktive kollagenpeptider i deres daglige hudplejerutine. Men hvad er disse peptider helt præcist, og hvorfor viser undersøgelser, at de har så god effekt på huden?

Effekten bakkes op

Uafhængige hudplejeeksperter støtter brugen af The Solution™ Beauty Collagen.

Renée Toft: Efter fire måneder fik jeg målt en tydelig reduktion af rynker i ansigtet

56-årige Renée har ikke spor imod sin alder, men hun vil gøre, hvad hun kan for at se godt ud. Derfor tager hun kollagenpulver.

Slow Aging

At blive ældre er på mange måder vidunderligt! Hvert år bringer nye minder og oplevelser med sig - oplevelser som vi deler med dem vi elsker og som vi ikke ville være foruden.

Mød vores medlemmer

To ganske almindelige Oslo Skin Lab medlemmer, Tina og Susanne fortæller her om deres forhold til hud, alder og hvad der er årsag til at de hver dag indtager kollagenpulveret The Solution! Hør deres historier og se deres resultater hér!

Mød vores medlem Susanne

Mød Susanne på 54 år som har været medlem hos Oslo Skin Lab siden midten af 2020. Susanne arbejder til dagligt som folkeskolelærer i Nordjylland og derfor er det vigtigt for hende, at hun har det godt i sin hud, så hun kan udstråle selvtillid.

Mød vores medlem Tina

Mød Tina på 51, hun er til dagligt serviceleder i et mindre rengøringsfirma det betyder blandt andet skiftende arbejdstider som kan udfordre rutinen, men Tina har fundet en løsning der virker for hende.

Forskønnende blomkålssuppe

Blomkål indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler som styrker din sundhed inde og ude. Brug denne kraftfulde grønsag i denne hurtige og enkle blomkålssuppeopskrift, som kan holde dig varm og sund, i vinternætterne.

Klassisk havregryn i et nyt outfit - en god start på dagen

Uanset hvad dine nytårsintentioner er, kan en lækker ny morgenmadsopskrift være en fantastisk måde at kickstarte det nye år på. Prøv denne grød med byggryn, der både er nærende og varmende. Den vil med garanti klare sig godt i de kolde vintermåneder, og hvis du tilføjer din daglige dosis The Solution, vil den også forbedre din hud indefra.

6 Vær-god-mod-dig-selv mantraer til at kickstarte 2022

Er du blandt dem, der har dårlig samvittighed for alle de udskejelser, du har tilladt dig selv gennem december måned? Gå ikke i fælden og føl at du skal råde bod på det ved at køre for hårdt på med nye og bedre nytårsforsæt, så snart det nye år begynder.

Få mest muligt ud af dine skønheds-nytårsforsæt

Året 2022 er her og mange af os starter året med et håb om at 2022 bliver året, hvor vi endelig siger farvel til pandemien og får lov til igen at bevæge os ud mellem hinanden, som vi gjorde det engang. Vi har sikkert også alle sammen et skønheds-nytårsforsæt eller to, som vi ønsker skal holde ved!