Klæd din hud på til vinteren med disse 7 tips

Selvom vinteren officielt ikke er her endnu, så er den lige rundt om hjørnet. Før vi ved af det, vil vinteren vil stå for døren. Selvom vintermånederne har deres charme, kan de også være hårde for vores hud. Læs vores syv tips til hvordan du klæder din hud godt på til de mørke vintermåneder.

Vi er nomineret for fjerde år i træk

Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at vi for fjerde år i træk er nomineret i Costumes Skønhedsfavoritter. I år er vi nomineret i hele to kategorier, og vi vil blive så glade og taknemmelige, hvis du vil give Oslo Skin Lab din stemme.

CARLA CHLOE GIVER DIG SKØNHEDSTIPS TIL DIN VINTERHUD

Iværksætter og Oslo Skin Lab ambassadør Carla Chloe, har taget The Solution i fire år. I dag er det stadig en fast del af hendes skønhedsrutine. I interviewet kan du blandt andet læse om hvilke hudplejeprodukter Carla sværger til, hendes daglige kollagenrutine og hendes bedste skønhedstips til andre kvinder.

Selvplejetips til efteråret

Det er vigtigt at prioitere sig selv en gang imellem for at kunne tage sig af selv selv og alle omkring sig. Det er blevet vigtigere end nogensinde før at have fokus på selvpleje og egenomsorg. Det er altså en lille investering, der giver et stort afkast. Læs vores 12 selvpleje tips lige her.

Mød Annelieke fra kundeservice

En af de vigtigste afdelinger hos Oslo Skin Lab er vores professionelle kundeservice. Hvis du har et spørgsmål angående dit medlemskab, din levering eller noget helt tredje, kan du altid ringe til vores kundeservice. Vi har talt med Annelieke fra Holland, som fortæller om hendes historie.

CECILIE NORDSTRØM OG ANINE BING OM SKØNHED, INVESTERINGER OG DERES SAMARBEJDE

Grundlæggeren af Oslo Skin Lab, CMO Cecilie Nordstrøm og den globale ambassadør for Oslo Skin Lab, den danske designer Anine Bing gav et eksklusivt interview til det tjekkiske magasin Vogue. Grundlæggerne af de to superbrands talte om forretning, investeringer og rejsen sammen.

Melissa, 39 år

"Jeg kan se en stor forskel i min hud - både i forhold til dens elasticitet og glød"

Lun salat med rødbeder og jordskokker

Du ved det egentlig godt - alt hvad vi spiser og drikker har en effekt på vores hud. Med denne lækre ret vil din hud helt sikkert takke dig. Indtagelsen af de rette vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer vil hjælpe din hud med at få den rette næring. Her får du vores forslag til en lækker lun salat. 

Lækker chiabudding med bananer og frosne bær

Hvis du leder efter en lækker is-lignende opskrift, der også indeholder mange gode næringsstoffer og har et lavt sukkerindhold, så prøv denne lækre ”fløde"-opskrift lavet af frosne bananer!

Morgengrød med karamelliseret banan

Den gode morgenrutine starter oftest allerede ved dagens første måltid. Nyd denne lækre morgengrød med karamelliseret banan. Det er næsten som at spise dessert til morgenmad.

Den lækreste blomkålssuppe

Blomkål indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler, som styrker din sundhed inde og ude. Brug denne kraftfulde grøntsag i dinne hurtige og enkle opskrift, som kan holde dig varm og sund både i efteråret og gennem vinteren.

Broccolisalat med sprøde kikærter

Sommer eller efterårsret? Her på grænsen mellem sommer og efterår kan vi føle os splittet mellem lysten til varm efterårsmad og let sommermad. Smag denne lækre salat og afgør selv, hvilken sæson du synes, den hører ind under.

Morgenmads 'hash browns' med gurkemeje

Vi har hørt rygter om, at krydderiet gurkemeje er en overset ingrediens i mange danske hjem, men faktisk er det en undervurderet krydderi. Vi elsker det især i disse lækre 'hash browns', som kan gøre enhver morgen ekstra god.

Smoothie: Grøn glæde

Denne lækre grønne smoothie er både sund og næringsrig - og så er den propfyldt med vitaminer og mineraler, som er godt for både krop og hud. De fleste ingredienser er lokale. Måske du endda kan finde nogle af ingredienserne i din egen have?

Klassisk havregryn i et nyt outfit

Vi kender den klassiske skål havregryn. Er du måske ved at blive træt af den samme morgenrutine? Med denne nye lækre morgenmadsopskrift kan du kickstarte din morgenrutine. Top den med dine yndlings toppings og start dagen endnu bedre.

Grillet hjertesalat med pistaciecreme

Denne lækre grillede hjertesalatopskrift er både sund, nærende og god til grillsæsonen. Brug denne opskrift som en forret eller som sideret. Man behøver dog ikke en grill for at retten bliver lækker!

Rødbede cafe latte eller lækker islatte

Kaffe og 'venindesnak' er en værdifuld måde at bruge sin tid på, og med denne lækre pinke opskrift, kan du sætte et særligt præg på dine kaffedates.

Lækker matcha smoothiebowl

Smoothiebowls er blevet så populære, fordi de både er nemme at lave, men samtidig ser smukke og inspirerende ud. Og hvem vil ikke gerne starte morgenen men en smuk morgenmad? Den tjekkiske influencer Kateřina fra @smoothieandcooking har delt hendes lækre opskrift med os. Prøv den selv!

Alkoholfri gløgg til juledagene

Hold fast i juletraditionerne uden at gå på kompromis. Med så mange andre aktiviteter omkring denne tid på året, der inkluderer alkohol, er det dog rart at kunne give din krop (og din hud) en pause i ny og næ. Vi har skabt denne lækre opskrift på en alkoholfri gløgg, som smager himmelsk.

Mød vores medlem Leena

Leena kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så, at hendes hud blev synligt forbedret efter at have prøvet The Solution Beauty Collagen - hudpleje indefra.

Året der gik hos Oslo Skin Lab

Cecilie Nordstrøm, grundlæggeren af Oslo Skin Lab, reflekterer over alle de positive sider ved året 2022 og ser ind i det nye år med stor optimisme.

Priser og nomineringer til The Solution™

The Solution™ modtager priser og nomineringer. Nedenfor finder du alle nomineringerne og priserne vi har været nomineret i siden 2019.

Sådan får du mest ud af The Solution

Tvivler du på om The Solution virker for dig? Eller hvornår effekten starter? Bliver huden ved med at forbedre sig og er der andet jeg kan gøre, for at hjælpe effekten på vej?

6 Ideer til hjemmelavede julekort, dekorationer og gaveindpakning.

Genbrug de fine bånd du finder rundt om The Solution æskerne og lav de fineste juleudsmykninger!

Logomania & Oslo Skin Lab

Vogue i Tjekkiet har i øjeblikket taget fat i trenden “logomania”.

Vi er nomineret

Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at vi er nomineret for 3. år i træk! Vil du hjælpe os med at vinde?

The Beauty Pearls

INSIDE OUT BEAUTY NUTRITION

Oslo Skin Labs kvinder deler ud

Hvad gør Olso Skin Labs team for deres hud efter en solrig og varm sommer?

Mød vores medlem Christina 62

Christina 62, fortæller hemmeligheden bag sin gnist!

Liv Pro Age Favoritter

The Solution er nomineret i kategorien Pro Age Kollagentilskud en af priserne i Liv Pro Age Favoritter!

Alt om Kollagen

Selvom The Solution kan hjælpe dig med sænke alderstegn og endda fjerne nogle af dem, så er en forståelse for kollagenet virkning noget vi kollagennørder synes er sjovt. Og måske det også kan hjælpe os til en bedre forståelse af kroppens aldring.

Summeropskrifter til en smuk picnic

Forkæl din hud og smagsløg med disse sukkerfrie godbidder. Perfekt til at imponere dine venner på en sommer-picnic.

Renate Gerschtanowitz

Den hollandske tv-profil Renate Gerschtanowitz er strålende tilfreds med de resultater, hun har fået på sin hud, efter hun begyndte at tage kollagenpulveret, The Solution ™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

Grundlæggende træning for travle kvinder (og mænd)

Alle ved, at det er klogt at styrketræne og de fleste kender til en masse basisøvelser. Hvorfor er det så svært at tage træningstøj på og bare få det gjort?

Interview med vores egen Oslo Skin Lab "Girl-Boss"

Vi har spurgt Cecilie Nordstrøm, Oslo Skin Labs succesrige kvindelige grundlægger og CMO, om hvordan hun indretter sin kostplan og sørger for at få alt det som kroppen behøver, efter års erfaring i skønheds og helse branchen.

Syltetøj med chiafrø

Hvis ét af dine nytårsforsæt var at spise sundere, så kan du trygt bruge denne syltetøjsopskrift med lavt sukkerindhold til kostplanen

Mød vores medlem Tina

Mød Tina på 51, hun er til dagligt serviceleder i et mindre rengøringsfirma det betyder blandt andet skiftende arbejdstider som kan udfordre rutinen, men Tina har fundet en løsning der virker for hende.

Mød vores medlem Susanne

Mød Susanne på 54 år som har været medlem hos Oslo Skin Lab siden midten af 2020. Susanne arbejder til dagligt som folkeskolelærer i Nordjylland og derfor er det vigtigt for hende, at hun har det godt i sin hud, så hun kan udstråle selvtillid.

Mød vores medlemmer

To ganske almindelige Oslo Skin Lab medlemmer, Tina og Susanne fortæller her om deres forhold til hud, alder og hvad der er årsag til at de hver dag indtager kollagenpulveret The Solution! Hør deres historier og se deres resultater hér!

Renée Toft Simonsen: Efter fire måneder fik jeg målt en tydelig reduktion af rynker i ansigtet

56-årige Renée har ikke spor imod sin alder, men hun vil gøre, hvad hun kan for at se godt ud. Derfor tager hun kollagenpulver.

Effekten bakkes op

Uafhængige hudplejeeksperter støtter brugen af The Solution™ Beauty Collagen.

Iværksætter med succes: - Jeg har altid troet på hudpleje indefra

Mød Cecilie Nordstrøm, kvinden bag The Solution™.

Se effekten af bioaktive kollagenpeptider

Se før og efter billeder af danske kvinder efter brug af The Solution™ Beauty Collagen.

Anine Bing + Oslo Skin Lab

Anine Bing + Oslo Skin Lab = A Love Story

Silke, 52 år: Fik mindre rynker og mere spændstig hud med kollagen

52-årige Silke Grane fortæller om hendes erfaringer med kollagenpulver.

Hvad er kollagen?

På verdensplan er flere og flere begyndt at inkludere bioaktive kollagenpeptider i deres daglige hudplejerutine. Men hvad er disse peptider helt præcist, og hvorfor viser undersøgelser, at de har så god effekt på huden?

Pink måned - Tjek dig selv

Her i oktober sætter vi fokus på at bekæmpe brystkræft før det spreder sig!

Kollagen som middel mod Appelsinhud

Kollagen versus cellulite/appelsinhud: Undersøgelser har en direkte konklusion!

Optimer din sommerhuds sunde glød

Solen og det varme vejr bringer en masse hudpleje-udfordringer med sig. For at hjælpe dig med at holde styr på din sommerhuds sundhed, har vi lavet en tjekliste med tips til at optimere din sommerhuds naturlige skønhed.

Tag på sommertur rundt i København med vores danske OSL-team

I vores danske afdeling sidder Stephanie Irmov og Patricia Greve og de har et par tips til, hvad du kan lave i København på din sommerstorbyferie!

Nyd solen - Men beskyt mod skadelige virkninger

Nyd solen denne sommer! Beskyt mod potentielt skadelige virkninger med disse enkle foranstaltninger

Forbered din hud til sommer og sol!

Vi har samlet 8 gode råd til at forberede din hud til sommer!

5 Tips til rutinen efter sommeren

Har du også slækket på din hudpleje denne sommer? Lad os se på, hvordan vores Oslo Skin Lab-kvinders får vendt tilbage til deres hudplejerutiner dette efterår. Læs vores fem tips lige her.

Hyld dig selv!

Da februar er kærlighedens måned, vil vi gerne minde dig om, at den vigtigste faktor for at se godt ud faktisk er - at du elsker dig selv!

Renées særlige start på året og nytårsforsæt

Læs interviewet med 56-årige Renée Toft Simonsen om rutiner, vinterbadning og indre skønhed.

Slow Aging

Hvad er slow-aging?

Hudvenlige kostløsninger!

Men vi kan love dig, at de små valg virkelig har noget at sige. At det du spiser (og ikke spiser) helt sikkert vil påvirke din hud på samme måde, som det gør for dit helbred.

Styrk dit sind, hud og aldring indefra med positivitet og kærlighed

Det lyder måske utroligt, men det viser sig, at vi selv kan påvirke, hvordan vi ældes, gennem vores opfattelse af alder.

Fra vinter til forår - Hudplejetips fra en dermatolog