Silke, 47 år: Fik mindre rynker med kollagen

- Huden føles så dejlig. Scanningen viste også, at min hudoverflade faktisk er blevet meget glattere. Silke Grane, på 47 år, er skønhedsekspert med over 20 år i skønhedsbranchen. Hun besluttede at teste The Solution™ fra Oslo Skin Lab, og resultatet viste sig at blive det bedste nogensinde målt.

Læs mere

Studier bekræfter virkningen

I 2014 offentliggjorde det tyske selskab Gelita, studieresultater på oralt indtag af anti-age kollagen-peptider med varemærket Verisol®, netop disse peptider, er dem som Oslo Skin Lab benytter. Resultaterne på rynker og appelsinhud var opsigtvækkende gode, og bekræfter i høj grad at indtagelsen af kollagenpulveret, har en reel og understøttet virkning.

Læs mere

Danish Beauty Awards

The Solution ™ er nomineret til Danish Beauty Awards!

Læs mere

Bliv vores nye testperson!

Vil du teste The Solution Anti-Wrinkle Collagen - helt gratis? Vi leder efter kvinder i alderen 40-55 år, som bor i Københavnsområdet!

Læs mere

Derfor bør du tage kollagentilskud

Ønsker du frisk og velfungerende hud bør du klart tage kollagentilskud, opfordrer Hudterapeut Anne Berit Eide fra Oslo Hudplejeklinik. Læs mere her.

Læs mere

Det er vigtigt at booste kroppen med næring indefra

Du har sikkert hørt det før: Det vi indtager giver langsigtet virkning på, hvordan vi føler os og hvordan vi ser ud. En varrieret og sund kost er nøglen til et sundt liv – og ligger til grund for en frisk og strålende hud.

Læs mere

Virker på al hud - også appelsinhud

Cellulitis - bedre kendt som appelsinhud, er noget der rammer de fleste, men nogen mere end andre. Allerede i 20-års alderen kan mange faktisk opdage appelsinhud som begynder at sprede sig over numse og lår.

Læs mere

Spis dig smuk

Du ved det egentlig godt – alt hvad vi spiser og drikker har en effekt på vores hud. Både på godt og ondt. Lige så meget som indtagelsen af sukker, alkohol og dårlige fedtkilder får din hud til at se slap og bleg ud, vil indtagelsen af ​​de rette vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer hjælpe din hud med tiltrængt næring som får den til at skinne lidt ekstra. Med disse retter vil din hud vil helt sikkert takke dig! Opskrifterne passer perfekt til 2 personer.

Læs mere

Smoothies for smooth hud

Vi har lavet et par opskrifter på smoothies som er både sunde og næringsrige – propfyldte af vitaminer og mineraler som er gode for både krop og hud.

Læs mere

Kollagenpeptider som huden elsker

Det findes flere typer af collagen, men ikke alle modvirker hudens aldringstegn.

Læs mere

Den bedste hudpleje kommer indefra

Huden kan plejes godt fra udefra, men det er indefra at det virkelig sker. Det er der hudens vigtigste byggeklodser er, siger Anne Berit Eide, hudterapeut og founder af Oslo Hudpleieklinikk.

Læs mere

Kan man drikke sig rynkefri?

De fleste af os er vokset op med samme opfatning: det at drikke rigeligt med vand gør at huden ser yngre ud. Men er det egentlig rigtigt? Både ja og nej.

Læs mere

Sommerens effekt på huden

Soleksponering, sommer og badning – pas godt på din hud. Kosmetolog Caroline Jevanord forklarer hvorfor du netop i år bør tilføje lidt ekstra til din hudplejerutine efter sommeren.

Læs mere