Back to routines_picture 2.jpg

5 Tips til rutinen efter sommeren

Har du også slækket på din hudpleje denne sommer? Lad os se på, hvordan vores Oslo Skin Lab-kvinders får vendt tilbage til deres hudplejerutiner dette efterår. Læs vores fem tips lige her.

Læs disse 5 tips og få forbedret huden!

Sommeren kan være eventyrlig og sjov, men for vores hud er den ret hård og udmattende. Hvis du vil sikre at du får den tilbage til sin tidligere herlighed? Så prøv disse 5 tips og få forbedret huden så den er klar til efteråret.

  1. Korrekt rensning er afgørende - Uden en ren base vil selv verdens dyreste cremer ikke redde din hud. For at få creme til at trænge ind i selv de nederste lag af din hud, skal du holde din hud helt ren.

  2. Sluk din huds tørst - Forkæl dig selv med et drikkeregime som fugter din hud og krop fra indersiden og en højkvalitets ekstra fugtgivende hudserum, maske eller creme til din krop på ydersiden.

  3. Hudrutine skal være regelmæssig - Det er ikke nok kun at pleje din hud af og til. Du vil se en reel forandring ved at praktisere regelmæssige ritualer.

  4. Dine øjne fortjener opmærksomhed - Huden omkring dine øjne er meget tynd og følsom, og det er grunden til, at nye rynker og mere udtalte linjer opstår i disse områder efter sommer. Det kan du undgå ved at bruge øjenserum eller øjencreme.

  5. Glem ikke halsen og spaltningen – Vidste du, at ældningen af disse to områder er meget hurtigere end ældningen af ansigtet? Brug derfor en generøs mængde creme der også, det er det værd!

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png

 

Prøv Selv Oslo Skin Labs kollagen pulver - The Solution. 

Det er en nem daglig rutine, som passer ind i de flestes hudpleje!