Back to routines_picture 2.jpg

5 Tips til rutinen efter sommeren

Har du også slækket på din hudpleje denne sommer? Lad os se på, hvordan vores Oslo Skin Lab-kvinders får vendt tilbage til deres hudplejerutiner dette efterår. Læs vores fem tips lige her.

Læs disse 5 tips og få forbedret huden!

Du har sikkert opdaget, hvor nemt det er at bruge The Solution, mens du er farten. Lidt kollagen i en flaske vand, og voila, en stor del af din hudplejerutine er bevaret – men hvad med alt det andet? Sommeren er fuld af eventyr, glæde og sjov, men for vores hud er den faktisk ret hård og udmattende. Prøv disse 5 tips for at din hud tilbage til, hvor den var før sommeren.

  1. Korrekt rensning er afgørende - Uden en ren base kan selv verdens dyreste cremer ikke redde din hud. For at lade din creme trænge ind i selv de tyndeste lag af huden, skal du sørge for, at den er helt ren. 

  2. Sluk din huds tørst - Forkæl dig selv med en kvalitetsrig og rigelig fugtpleje, og giv din hud ekstra fugtende serummer, masker eller cremer til hud, der forhåbentlig har fået lidt sol hen over sommeren. 

  3. Hudrutine skal være regelmæssig - Det er ikke nok kun at pleje din hud af og til. Du vil se en reel forandring ved at praktisere regelmæssige ritualer.

  4. Dine øjne fortjener opmærksomhed - Huden omkring dine øjne er meget tynd og følsom, og det er derfor, at nye rynker og mere udtalte linjer ofte dukker op i disse områder efter sommeren. Du kan undgå dette ved at bruge et tilpasset øjenserum eller øjencreme. 

  5. Glem ikke halsen og spaltningen – Vidste du, at ældningen af disse to områder er meget hurtigere end ældningen af ansigtet? Brug derfor en generøs mængde creme der også, det er det værd!

 

Prøv Selv Oslo Skin Labs kollagen pulver - The Solution. 

Det er en nem daglig rutine, som passer ind i de flestes hudpleje!