RS1686_OSL_082214295_W-Article_1140x600 (2).jpg

6 Ideer til hjemmelavede julekort, dekorationer og gaveindpakning.

Genbrug de fine bånd du finder rundt om The Solution æskerne og lav de fineste juleudsmykninger!

Lav de smukkeste juleudsmykninger

Julefrokoster, julehygge eller julemiddage, de bliver altid mere festlige af et smukt og personligt dækket bord. Vi giver dig gode idéer til genbrug af de fine bånd fra The Solution pakkerne. Gør dine veninder og familie målløse med dine kreative evner.

Julebordsdækning

Når julebordet skal dækkes er der ofte også her traditioner som skal overholdes. Julestellet skal på bordet, skålen fra bedstemors tid skal frem og der skal pyntes med gran og julefarver. Men hvert år kan man alligevel sætte sit eget præg på og på den måde gøre hver jul helt speciel.

Du kan fx lave hjemmelavede julebordkort, til/fra kort, pynte kalenderlys osv. Og du har faktisk allerede det perfekte materiale til det – nemlig de fine bånd, som er om din The Solution pakke.

Bordkort

Klip et stykke på 5 cm. af dit bånd. Placér en lineal 2,5 cm/midten af det stykke du netop har klippet og bøj pappet ind over linealen. På den made får du en fin lige kant på bordkortet. Du kan nu dekorere kortet med navn, årstal, julehjerter mm.

Eller klip et stykke på 7 cm af dit bånd og klip det derefter i 3 stykker af 7*2 cm. Lav hul i enderne til en snor og dekorer kortet, som du ønsker. Nu kan du sætte en fin snor eller et gavebånd igennem hullet og rundt om en serviet eller servietring, og på den måde har du et smukt hjemmelavet bordkort.

OSL_Ribbon_4291_W-article_1140x600.jpg

Til/fra kort

Klip et stykke på 3,5 cm. af dit bånd, klip herefter to 1*1 cm hjørner af én af enderne af rektangler. Lav hul til snor ca. 0,2 cm inde på kortet i samme ende, hvor du netop har klippet kanter. Dekorér kortet med en kærlig julebesked og bind den på en julegave. PS. Til/fra kortet kan også med fordel bruges som bordkort! 

Udsmykning til lys

Udsmyk din adventskrans eller andre lys med en fin lille detalje. Klip et stykke på 5 cm. og klip det derefter i 3 stykker af 5*2 cm. Lav hul i enderne til en snor og dekorer kortet med tallene 1 – 4, eller som du ønsker. Nu kan du sætte en fin snor eller et gavebånd igennem hullet og rundt om dine lys!

Små julehilsner

Klip små stykker og dekorer dem med små søde julehilsner eller jule-ord og gem dem så rundt omkring. Fx på juletræet, i skålen med nødder mm. Så kan familien finde dem i løbet af aftenen og julestemningen kan sprede sig endnu mere.

Genbrug på gaveindpakning

Præcist som de fine bånd holder sammen på The Solution pakker, så kan du genbruge de samme bånd til at omslutte og dekorerer fint på dine julegaver.

Hvis formen ikke passer, så åben båndet og klip det til den rette form. Det kan være praktisk at bruge en lineal til at holde pappet pænt og lige, til den ønskede form.

Båndet vil både kunne bruges som dét, der skal holde papiret på plads, men kan også blot være et smukt ekstra element i indpakningen.

Vi håber I har fået lyst til at være kreative med os og at I får en rigtig dejlig jul! Hvis du har lyst, kan du følge med i vores julekalender på Instagram, hvor vi deler endnu mere ud af julestemningen.

Glædelig jul fra hele Oslo Skin Lab teamet!