OSL_Renee_22216_W-Article_1140x600.jpg

Nyd solen - Men beskyt mod skadelige virkninger

Nyd solen denne sommer! Beskyt mod potentielt skadelige virkninger med disse enkle foranstaltninger

Er solen vores ven eller fjende? 

Solen spiller ofte mange roller i folks liv og minderne er mange - det ene sekund bringer den glæde på stranden, og det næste brænder den din hud eller får dig til at svede gennem dit nye flotte outfit.

Det er almindeligt kendt, at solen er en stor kilde til D-vitamin, som hjælper dit immunsystem med at fungere normalt, men vi ved også alle, at solen kan have negative effekter på vores hud.

OSL_Renee_22377_W-Article_1140x600.jpg

Så hvad er vigtigt? Er solen din ven eller din fjende?

Den er selvfølgelig begge dele, men lad ikke disse modsætningerne forvirre dig - Det der er vigtigt er at beskytte huden din mod solens skadelige stråler! Og for at beskytte din hud, imens du stadig kan nyde solens varme, vitamin D og glæden den bringer er det nogle få ting du bør huske på:

  • Brug solcreme, der både beskytter mod UVA-stråler som fremmer hudens aldring og UVB-stråler som forårsager solskoldninger.
  • Tjek UV-indekset og vær forsigtig med at sole dig på de mest intense tidspunkter af dagen.
  • Brug solhatte og solbeskyttende tøj.
  • Brug rigelige mængder solcreme og påfør igen med få timers mellemrum eller efter svømning.

OSL_Renee_22254_W-Article_1140x600.jpg

Renée elsker solen og det kan skaber problemer

Oslo Skin Lab-ambassadør og tidligere topmodel, Renée Toft Simonsen, er blevet mere opmærksom på solen, efterhånden som hun bliver ældre. Hun fortæller Oslo Skin Lab-teamet, hvordan hun drages af solens varme og ofte nyder den, mens hun stadig er opmærksom på dens negative virkninger.

"Da jeg var ung, var jeg ikke så forsigtig. Men nu hvor jeg begynder at få pletter fra solen og andre påvirkninger, har jeg skullet være mere opmærksom på det. Solen har selvfølgelig en ældningseffekt på huden, og efterhånden som man bliver ældre, bliver man mere bevidst om det"

"– men jeg må indrømme, at jeg elsker solen, solbadning, at være på stranden og i det hele taget varmen og lyset fra sol, så jeg kan ikke lade være med at nyde solen. Men jeg har altid SPF 50 i ansigtet og på kroppen, når jeg soler mig!”

Renée har tideligere nydt godt af at hendes hud har haft det godt og aldringstegn er først noget Renée personling er blevet opmærksom på efter hun gik i overgangsalderen og pludselig oplevede at få flere rynker og netop se ældre ud.

Derfor ville hun gerne gøre noget godt for sin hud og så begyndte hun på The Solution. Efter at have læst om kollagen og de positive virkninger – og det er hun stadig glad for, her over et år senere.

Vil du selv prøve The Solution Beauty Collagen som Renée? 

Nyd alle fordelene og undgå de negative

Ligesom Renée kan du høste alle solens fordele, mens du stadig beskytter dig selv mod potentielle skadelige virkninger.

God sommer og god solbadning!

 

    

  

 

Derfor er kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab godt for din hud


Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2 % om året. Derfor kan det være en god idé at pleje indefra med et dagligt tilskud kollagen.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab består af 100 % kollagen-peptider og bidrager bl.a. til glattere hud med færre linjer, mindre appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. En pakke består af 28 dagsdoser i pulverform, der kan blandes i drikke, yoghurt eller andet.