RS1684_OSL_0622_13236_W-Article_1140x600.jpg

Alkoholfri gløgg til juleaktiviteterne

Hold fast i juletraditionerne uden at gå på kompromis med dit valg

Ingen jul uden gløgg? 

I Norge, Oslo Skin Labs hjemland, anser mange en tur til julemarkederne og en kop varm gløgg for at være en fast del af juletraditionerne og en vinteraktivitet, som er et "must"!

Med så mange aktiviteter omkring denne tid af året, der inkluderer alkohol, er det dog rart at give din krop (og din hud) en pause i ny og næ. Og måske er du slet ikke til alkohol og leder efter en alkoholfri version af den tradionielle "gløgg". Så her er en god mulighed for at nyde traditionen uden klager fra din lever.

Er gløgg en del af dine traditioner til jul? Del dine genskabelser af denne opskrift på Instagram og fortæl os det! Husk at tagge @osloskinlab_Danmark!

Ingredienser

  • 750 ml æblejuice
  • 400 ml solbærhjerte/koncentrat (saft)
  • 4 nelliker
  • Skræl fra 1 appelsin
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 kanelstang
  • 350 ml honning
  • 350 ml vand
  • 100 gram rosiner
  • 100 gram snittede mandler
  • *Stjerneanis til pynt
  • *Tynde appelsinskiver (friske eller bagte) til pynt

 

I en stor gryde varmes alle ingredienserne sammen. Lad ikke indholdet komme i kog. Når blandingen begynder at dampe, skal du fjerne den fra varmen og lade den trække i cirka 30 minutter.

Når blandingen har trukket, varmes den op igen, så den er klar til servering. Tilsæt pynten og nyd - Glædelig Jul!