OSL_Article_2_1140x600_0722_DK.jpg

Alt om Kollagen

Selvom The Solution kan hjælpe dig med sænke alderstegn og endda fjerne nogle af dem, så er en forståelse for kollagenet virkning noget vi kollagennørder synes er sjovt. Og måske det også kan hjælpe os til en bedre forståelse af kroppens aldring.

Kollagen

Ordet kollagen kommer fra det græske ord 'kólla' betyder lim. Selvom du sandsynligvis ikke begyndte at tænke på rynker og aldring I den unge alder af 25, det var ca. fra dét år, hvor din krop langsomt begyndte at producere mindre kollagen. Siden da, har din krop nedsat kollagen produktionen med 1-2 % om året. I 40'erne, begynder dette fald typisk at være synlige i form af linjer, rynker og cellulite.  

Her er 8 fakta om kollagen, du måske ikke kendte.

 

Beautiful skin starts from within

# 1: Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein og en af ​​de vigtigste byggesten i sund hud, hår, negle og mange andre

dele af vores krop. Kollagen styrker strukturel støtte og elasticitet, som holder din hud glat og fast. det er mest almindelig i dermislaget I huden (det mindterste lag af din hud) og det forbinder dette

hudlag med det underliggende væv. Desværre falder mængden af kollagen med alderen og det kan ikke helt forhindres, men det kan forsinkes ved indtagelse af bioactive hydrolyserede kollagenpeptider, som dem i The Solution™.

# 2: Hvad er kollagentilskud egentlig?

Ved at tage et kollagentilskud og derfor vedligeholde niveauet af kollagen i din krop, kan din hud se glat og sund ud, selv når du bliver ældre. Kollagentilskud kommer i mange former, som kapsler, pulver og væsker, men det vigtigste aspekt af et kollagentilskud er, at det har undersøgelser, der understøtter dets påstande.

 

# 3: Hvad er hydrolyse?

Hydrolyse er den proces, hvorved aminosyrekæder af kollagen bliver opdelt i meget små stykker sådan at kroppen nemt kan optage dem. Hydrolysen sikrer også, at pulveret opløses hurtigt i både varmt og koldt væsker.

 

# 4: Hvad gør et ekstra kollagenindtag ved din hud?

Videnskabelig forskning har vist, at indtag af en dagsdosis kollagenpulver, reducerer dybden af ​​rynker og linjer med et gennemsnit på 20% efter seks til otte uger.
Andre undersøgelser viser at cellulite blev synligt reduceret efter seks måneder. Der er også mindre undersøgelser med bevis  for, at kollagenindtag fører til sundere hår og stærkere negle.

 

# 5: Hvornår bruger du det?

Kollagenpulver er meget nemt at få ind i din daglige rutine. Det det gode ved The Solution er, at du selv kan vælge, hvordan du vil tage det. Du kan fx blande det med din kaffe, et glas vand eller yoghurt. Så længe du tager det kontinuerligt én gang om dagen, så kan du tage det når som helst, netop når du foretrækker det. Efter nogen tid, vil du bemærke, at din hud bliver glattere og måske endda mærke en reduktion af cellulite!

 

# 6: Hvem er det til?

Kollagentilskudet har medvirker til at mindske rynkers synlighed og forbedrer hudens elasticitet. Og da vi alle oplever aldringstegn så anbefales kollagentilskudet til alle, der ønsker at arbejde med hudens sundhed indefra.

Forskning har vist, at du ikke kun 'reparerer' rynker, men du forhindrer dem også. Vi anbefaler derfor, at folk starter med The Solution fra de er 25-30 år.

 

# 7: Hvad skal du være opmærksom på når du køber kollagen?

Ikke alle kollagener er ens. Studier udført på The Solutions specifikke kollagen peptider kan ikke anvendes til andre mærker. For at kunne påstå at have evidens for de samme effekter, skal kollagenet været hydrolyseret på den specifikke patenterede måde, med samme proces som vores produkt. 

 

# 8: Er effekten påvist i undersøgelser?

Ja! Det har flere undersøgelser vist de kollagenpeptider, der anvendes i The Solution™ kan forbedre elasticiteten af huden og kan reducere rynker. Det synligheden af ​​cellulite kan også falde.