RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Anine Bing + Oslo Skin Lab

Anine Bing + Oslo Skin Lab = A Love Story

Ny global Oslo Skin Lab ambassadør

Vi er virkelig super stolte over at kunne introducere Anine Bing som vores globale Oslo Skin Lab brandambassadør. Vi er stolte fordi vi simpelthen elsker at Anine repræsenterer alt, hvad vi i Oslo Skin Lab også stræber mod at være.

Hun er både cool, smart og ikke mindst innovativ. Hun er hårdtarbejdende og har masser af female power. Hun er smuk på en ubesværet og naturlig måde. Men vigtigst af alt - elsker hun også Oslo Skin Lab. 

 

Og hvordan fandt vi egentlig hinanden?

Altså Oslo Skin Lab og Anine Bing. Lad os tage tilbage til sommeren 2021, hvor Anine tog kontakt til os, fordi hun havde hørt så meget positivt om Oslo Skin Lab fra sine skandinaviske venner. Vi sørgede naturligvis for at hun kunne prøve vores produkt på egen hånd ved at sende hende nogle pakker, da hun var hjemme i Danmark på sommerferie. Så hun på den måde selv kunne afprøve The Solution. Vi var naturligvis både utrolig glade, men også stolte over, at en kvinde af sådan en kaliber viste interesse for os, og glæden blev ikke mindre, da vi efter et par måneder modtog en mail fra Anine, hvori der stod: 

«Jeg vil bare sige, at nu har jeg testet Oslo Skin Lab i næsten 3 måneder og jeg ELSKER det. WOW, min hud ser helt fantastisk ud, og jeg ELSKER emballagen. 

RS1507_DSC_5178_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Det er 100% det bedste kollagenpulver, jeg nogensinde har prøvet. Super nemt med enkelte små doser og det smager af intet, hvilket er perfekt, når jeg putter det i kaffen hver morgen. Jeg får SÅ mange komplimenter for min hud, og jeg tror altså, at Oslo Skin Lab kan have noget med det at gøre." 

 

    

  

Lancering i USA

På det tidspunkt havde vi allerede diskuteret en mulig lancering af Oslo Skin Lab i USA, da vi ofte modtager henvendelser fra folk derfra, der ønsker at handle hos os. Derfor realiseres planerne pludselig i en super fart og vi går i nærmere dialog med Anine om et globalt samarbejde. 

Og her er vi så i dag. Efter kun fem år på markedet kan Oslo Skin Lab fra sin base i USA sende pakker til alle verdenshjørner, og vi har selveste Anine Bing til at hjælpe os på vej. Vi kniber os i armen og håber, ​​at heldet fortsat vil være med os.. 

Oslo Skin Lab -team