RS2349_a48d6bde-0b39-46ad-a58a-06f69f6bfbd8.jpeg_W-Article_1140x600 (1).jpg

Mød Oslo Skin Labs nye Creative Brand Advisor

Siden 2017 har vi fået over 100.000 fantastiske medlemmer i hele 12 lande, og nu er tiden inde til at give Oslo Skin Lab en lille makeover. Derfor er vi ekstremt stolte over at kunne fortælle, at Oslo Skin Lab udvider sin globale tilstedeværelse med Anine Bing som Creative Brand Advisor, som skal stå i spidsen for vores nye globale Oslo Skin Lab Instagramprofil.

Rejsen mod en international sensation

Oslo Skin Lab kom til live i 2017, og siden da har vi været på noget af en rejse. Vi har lanceret vores fantastiske produkt i 10 europæiske lande og endda også krydset Atlanten til USA. Og gæt engang. I oktober skålede vi i champagne for at fejre vores store indtræden i Belgien, som blev land nummer tolv.

I dag har vi over 100.000 fantastiske medlemmer, der elsker vores produkter og bruger dem hver dag. Desuden har vi modtaget en række internationale priser for vores hero produkt, The Solution™. Så det er på tide, at vi tørrer støvet af vores pas og stolt erklærer os selv som en international sensation.

Anine Bing, Oslo Skin Labs nye Creative Brand Advisor

Når vi taler om spændende nyheder, har vi besluttet at give os selv en lille makeover. Fra starten af november fusioneres alle vores Instagram-konti til ét fantastisk feed. Og det er selvfølgelig ingen anden end Anine Bing, der står i spidsen for vores nye globale Instagram profil som Oslo Skin Labs nye Creative Brand Advisor. Anine udtrykker alt det, vi hos Oslo Skin Lab stræber efter at være: hun har den ubesværede cool og innovative vibe, i alt hvad hun foretager sig. Hun er en power woman uden lige, der udstråler naturlig skønhed. Vi er 100% overbeviste om, at hun vil sprede den unikke Anine-magi for at kunne tage Oslo Skin Lab til det næste niveau.

Indholdet på vores nye globale profil vil primært være Anine-godkendt med hendes særlige æstetiske touch. Vi kan ikke afsløre det hele endnu, men tro os, det bliver utroligt smukt.

Tøv ikke med at kigge forbi - du finder det nye æstetiske univers lige her @osloskinlab

De bedste hilsner
Oslo Skin Lab-teamet i Danmark

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png