RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_Main_3000x2000.jpg

Året der gik hos Oslo Skin Lab

Cecilie Nordstrøm, grundlæggeren af Oslo Skin Lab, reflekterer over alle de positive sider ved året 2022 og ser ind i det nye år med stor optimisme.

Jeg tror dog, at det vigtigste er, at tage sig tid til virkelig at reflektere over alle de gode ting – de lejligheder, præstationer eller situationer, der har givet dig energi og lykke."  Cecilie

Velkommen 2023

Jeg synes, det er så dejligt at starte et nyt år. Selvom vi rent praktisk kun går fra den ene dag til den anden, så er der noget ved følelsen af ​​at have en mulighed for, at starte forfra, lægge fortiden bag sig og fokusere på de muligheder, der ligger forude og bare venter på at blive grebet.

Derfor siger jeg hjertelig velkommen til 2023 - jeg lover personligt at gribe alle de muligheder, dette år bringer!

Et årsskifte betyder ofte, at man tager sig tid til at reflektere over det år, man efterlader. De fleste af os har nok oplevet nogle op- og nedture inden for de seneste 12 måneder, men jeg forsøger altid at se udfordringer som noget, man kan lære af – både fagligt men også på det personlige plan (nogle gange er det lettere sagt end gjort). Jeg tror dog, at det vigtigste er, at tage sig tid til virkelig at reflektere over alle de gode ting – de lejligheder, præstationer eller situationer, der har givet dig energi og lykke. På denne måde kan de lykkelige øjeblikke vare lidt længere.

Hvad var særligt godt i 2022 for Oslo Skin Lab?

Lancering i nye lande

Der er sket meget i år! Først og fremmest lancerede vi Oslo Skin Lab i to nye lande. Vi åbnede i Italien i februar og i Frankrig sidst på året. Det er fantastisk at se, at folk i disse lande også begynder at omfavne trenden om hudpleje indefra.

I forbindelse med vores lancering i USA har vi også fået vores første globale ambassadør Anine Bing - grundlægger af modebrandet Anine Bing. Vi er ekstremt stolte af samarbejdet med Anine, fordi vi synes, hun repræsenterer meget af det, som vi i Oslo Skin Lab også står for. Hun er smart, innovativ og ser selvfølgelig fantastisk ud! Desuden giver hun Oslo Skin Lab æren for sin strålende hud. Hun kontaktede os første gang med følgende e-mail tilbage i 2021:

RS1508_DSC_5219_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

“Ville bare skrive en besked for at sige, at jeg nu har testet Oslo Skin Lab i næsten 3 måneder og jeg ELSKER det. WOW, min hud ser fantastisk ud, og jeg ELSKER emballagen. Det er 100 % det bedste kollagenpulver, jeg nogensinde har prøvet. Super nemt med de små enkle pakker og det har ingen smag, hvilket er perfekt, da jeg kommer det i min kaffe hver morgen. Jeg får SÅ mange komplimenter for min hud, og jeg tror, ​​Oslo Skin Lab kunne have noget at gøre med det. " Anine Bing

Dét var et af de øjeblikke, der er værd at reflektere over i de kommende år!

Vi har modtaget flotte priser

I alt blev vi nomineret til fem priser inden for kategorien Skønhed og vi vandt endda to af dem;

  • Vogue Beauty Awards, Polen 2022 - Nomineret i kategorien Trends in Beauty - Supplements
  • Magasinet LIV "Pro Age" favoritter, Danmark 2022 - Vinder i kategorien kollagentilskud
  • Harper's BAZAAR Beauty Awards, Tjekkiet 2022 - Nomineret i kategorien Årets bedste kosttilskud
  • Costume Beauty-favoritter, Norge 2022 – Nomineret i kategorien "Indre skønhed"
  • Costume Beauty Favorites, Danmark. 2022 – Vinder i kategorien "Indre skønhed". 

OSL_DK_WebsiteHero_CostumeVinder2022.png

Vi har lanceret et nyt produkt

Oslo Skin Labs produkt-familie voksede med et nyt familiemedlem! I efteråret lancerede vi "The Beauty Pearls”. De små perler/kapsler indeholder masser af gode vitaminer og mineraler, der giver huden god næring – toppet med ekstrakt fra grønne kaffebønner, som også er med til at mindske tørhed i huden. Tro mod vores standarder understøttes effekten af ​​produktet af solide undersøgelser på samme måde som The Solution.

Vi fejrede 5 års jubilæum med manér

Vi fejrede også vores femårige milepæl ved blandt andet at lave et eksklusivt lotteri for alle vores medlemmer. De heldige vindere har fået gavekort til eksklusive netbutikker og nu i december trak vi en vinder af hovedpræmien, som er en tur for to til et helt særligt hotel i det fantastiske Lofoten i det nordlige Norge. Stort tillykke og held og lykke til vinderen - sikke en god start på 2023!

acb1fb9d-4eea-4b2e-9caf-ed14a38ea176.jpg

Tak

Til sidst, tak fordi du er Oslo Skin Lab-medlem. Vi håber, du fortsætter med at blive hos os også i 2023. Vi har mange spændende ting på vej, som vi håber på at lancere i løbet af det kommende år. Som medlem vil du være den første, vi fortæller om det, så følg med!

Hilsen fra Cecilie 

RS460_OSL_Love_from_OSL (1).png