CSM_foto.jpg

Christiane: Sund og spændstig hud? Ja tak!

Hvordan har du det med rynker, fine linjer og appelsinhud? Christiane Schaumburg-Müller bekymrede sig ikke rigtig tidligere om aldring - indtil hun blev 36 år. Nu plejer hun sin hud indefra ved hjælp af kollagenpulveret The Solution.

"Det vigtigste for mig er, at min hud ser sund ud i forhold til min alder, og at den udstråler vitalitet," siger Christiane. 8 uger efter hun startede, bemærkede hun allerede en stor forskel på sin hud. - Hudens tekstur er blevet meget mere ensartet, og jeg føler faktisk, at min hud er mere elastisk, siger hun. 

Det er dog ikke tilfældigt hvilket kollagenpulver Christiane har valgt at indføre i sine daglige rutiner. For hende var det nemlig vigtigt at det var et produkt af højeste kvalitet og med en dokumenteret virkning mod fine linjer og rynker - både reparerende men også forebyggende. Det handler nemlig ikke om at fjerne tidens tegn, men om at minimere de skarpe og mere markante linjer og rynker, og bevare huden sund og frisk – den skal trods alt holde hele livet.

"Det der skelner Oslo Skin Lab fra andre kollagenproducenter er, at de faktisk har reel forskning og studier bag deres produkter. Faktisk viste et studie en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på hele 20%! Ja tak!” siger Christiane. En anden vigtig fakta for hende var også at The Solution udelukkende indeholder 100% hydolyseret kollagen, INTET andet – dvs. absolut ingen tilsætningsstoffer.

Christianes resultater

Kan jeg se en virkning? Ja, det kan og jeg kan virkelig godt lide at vide, at jeg gør noget godt for min hud via kosttilskud. Inden jeg begyndte at tage pulveret, var jeg godt klar over, at jeg ikke ville komme  til at se 10 år yngre ud og det er heller ikke mit grundlag for at tage det. Det vigtigste for mig, er at min hud ser SUND ud i forhold til min alder.

Hun fortsætter: ”Jeg synes altså, at man kan se en forskel. Right? Teksturen i huden er blevet mere ensartet, og måske er det bare ønsketænkning, men jeg synes altså at kunne se, at jeg har fået færre linjer omkring øjnene.”

Hun er også vild med tanken om at man sagtens selv kan vælge hvornår på dagen, man ønsker at indtage pulveret. Christiane blander sit pulver i et glas vand dagligt - en rutine der også sikrer, at hun får drukket ekstra vand i løbet af dagen. Indpakningen gør det også nemt for hende at smide et ”brev” pulver ned i tasken – on the go.

Hemmeligheden bag The Solution ™ er, at kollagenet er blevet opdelt i små peptider gennem hydrolyse, en metode, der anvendes til at dele molekyler. Dette gør det muligt for kroppen at tage brug af kollagenet. Desuden har Oslo Skin Lab-pulveret en helt neutral smag, som gør det muligt at blande det i enhver mad eller drikke. Produktet indeholder ingen tilsætningsstoffer og har ingen rapporterede bivirkninger.

- Vil jeg fortsætte med at tage Oslo Skin Lab’s kollagenpulver? Ja! Jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle stoppe.

Læs endnu mere om Christiane's oplevelse og resultater lige her, og find også en rabatkode på 50% på første pakke.