Costume Skønhedsfavoritter 2018

The Solution ™ er nomineret til en prestigefyldt pris.

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen har nu en chance for at blive kåret til Skønhedsfavorit 2018 af modemagasinet Costume. At skønhed kommer indefra, er noget vi tror meget på hos Oslo Skin Lab®.

Derfor var vi især glade, da vi fandt ud af at The Solution™ er blevet nomineret i kategorien "Inner Beauty" til Skønhedsfavoritter 2018, af det prestigefyldte danske modemagasin Costume -  og nu beder de læserne om at stemme på deres Skønhedsfavoritter 2018. Produkterne i kategorierne er blevet udvalgt af en jury bestående af blandt andet magasinet Chefredaktør og Skønhedsredaktør. The Solution™ er en af i alt ​​fire nominerede i samme kategori.


Vi hos Oslo Skin Lab® mener naturligvis, at The Solution™ er en værdig vinder. For hvad kan slå et helt naturligt og rent produkt, der leverer præcis hvad det lover - og enda også leverer forskningsbaserede resultater?

Nu er det op til læserne at kåre den sande vinder - og hver en stemme tæller. Så vil du også hjælpe med at stemme og udpeje The Solution™ som vinder? Så klik på The Solution™ i kategorien "Indre Skønhed" - du kan stemme her!

Pssst.. stemmer du deltager du samtidig i konkurrence om at vinde goodiebags for en værdi op til 50.000 DKK!