OSL_1140x600_mip_DK.jpg

Priser og nomineringer til The Solution™

The Solution™ modtager priser og nomineringer.

Hos Oslo Skin Lab er vi meget beærede over, at vores produkt The Solution™ BEAUTY COLLAGEN har vundet flere priser og opnået en hel del nomineringer. Blandt andet prisen for Årets Kollagen Produkt ved Costume Skønhedsfavoritter 2020. The Solution™ fik også en prestigefyldt nominering ved Danish Beauty Award 2019, i kategorien Inner Beauty. 

I Tjekkiet har produktet vundet prisen for Årets Anti-age produkt i Harper's Bazaar i 2019, og i Norge fik det endnu en nominering - denne gang til Costume Awards 2020 i kategorien Årets Bedste Hudpleje. Se alle nomineringerne og priserne her:

  • Danish Beauty Awards 2019 - Nomineret Inner Beauty
  • Harper's Bazaar 2019 - Vinder af Årets Anti-age produkt
  • Costume Awards 2020 - Nomineret Årets Bedste Hudpleje
  • Costume Skønhedsfavoritter 2020 - Vinder af Årets Kollagen Produkt
  • Scandinavian Global Makeup Awards 2020 - 2. plads Best Luxury Skincare Brand
  • Scandinavian Global Makeup Awards 2020 - 2. plads Best Anti-Ageing Product

Grundlægger Cecilie Nordstrøm er meget glad for, at produktet får så meget positiv opmærksomhed, i alle lande. Hendes grundlæggende idé har altid været, at skønhed også kommer indefra, og at hudpleje ikke kun er noget, du kan gøre udefra.

RS343_Cecilie_867_0320_W-article_1140x600.jpg

- Alle nomineringer og priser bekræfter, at dét at pleje huden indefra er en stigende tendens. Og ikke mindst, at vores produkt opfylder og dermed bekræfter, at indtagelse giver synlige resultater, som undersøgelserne viser, siger hun.

Dermatolog Emelie Ekstrand har sin egen klinik i Helsingborg og har set effekten af ​​The Solution™ BEAUTY COLLAGEN. Hun er ikke overrasket over priserne og de nomineringer der er gået til The Solution™.

RS253_Emilie_Ekstrand_53_W-Article_1140x600.jpg

At skønhed kommer indefra, er noget vi tror meget på hos Oslo Skin Lab®, og derfor er vi oprigtige glade hver gang vi bliver nomineret eller vinder priser for vores produkt. Det fortæller os at vi har glade kunder i utallige lander, og at eksperter indenfor blandt andet helse-, apotek-. farma, og kostvejledning, er enige. Noget som gør os endnu mere stole.

For hvad kan slå et helt naturligt og rent produkt, der leverer præcis hvad det lover - og enda også leverer forskningsbaserede resultater? Bestil din egen pakke i dag, og prøv produktet som dommerne har nomineret, på egen hud!