Oslo Skin Lab Danish Beauty Awards Nominering Nomineret Inner Beauty Kollagenpulver.jpg

Danish Beauty Awards

The Solution ™ er nomineret til Danish Beauty Awards!

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er nomineret til en Danish Beauty Award, i årets Inner Beauty Kategori. At skønhed kommer indefra, er noget vi tror meget på hos Oslo Skin Lab®.

Derfor var vi især glade, da vi fandt ud af at The Solution™ er blevet nomineret i kategorien "Inner Beauty" til Danish Beauty Awards 2019. Ekspertpanelet, som i år har stået for nomineringen består blandt andet af eksperter inden for helse-, apotek-. farma, og kostvejledning. Noget som gør os endnu mere stolt over vores nominering.

I år har tilmeldingerne slået rekord, og mange produkter har været igennem dommernes hænder og er testet grundigt. At The Solution har imponeret nok til en nominering, er vi utrolig glade for. Vi er hos Oslo Skin Lab klar til en fantastisk aften ved prisudelingen i Tivoli Congress Center d. 26. april hvor vinderne i hver kategori afsløres. Indtil da, kan du læse om alle de nominerede lige her


Vi hos Oslo Skin Lab® mener naturligvis, at The Solution™ er en værdig vinder. For hvad kan slå et helt naturligt og rent produkt, der leverer præcis hvad det lover - og enda også leverer forskningsbaserede resultater? Bestil din egen pakke i dag, og prøv produktet som dommerne har nomineret, på egen hud!