Den bedste hudpleje kommer indefra

Huden kan plejes godt fra udefra, men det er indefra at det virkelig sker.

Det er der hudens vigtigste byggeklodser er, siger Anne Berit Eide, hudterapeut og founder af Oslo Hudpleieklinikk.

Anne Berit Eide har mere end 30 års erfaring med hud. Hun har i alle disse år været optaget af at finde den bedste opskrift på hvad der skal til af invendig og udvendig pleje, for at holde huden jævn, sund og frisk.

– Her i Oslo Hudpleieklinikk har vi altid arbejdet med innovative og anerkendte produkter, metoder og maskiner. Vi er optaget af at de proffesionelle hudbehandlinger vi giver i klinikken, sammen med de skræddersyede hudprogrammer kunden skal bruge derhjemme, giver de mest optimale resultater. Samtidig er vi optaget af at formidle til vores kunder, at livsstil og det du spiser påvirker huden og at det er afgørende at styrke huden indefra, siger hun.

Hydrolyseret kollagen og nok fugt i huden
Hun fortæller at kollagenfibre udgør cirka 80% af tørstofferne i huden og derfor er fundamentet som giver fylde og spændstighed til hudlagene. For at opretholde væskebalance i huden er det også vigtigt at få nok vand at drikke. Sammen giver det et optimalt grundlag for at udvendig hudpleje skal give de aller bedste resultater. Når kollagen niveauet falder og huden mangler væske i de dybere hudlag, forsvinder selve fylden. Dette fører til ujævn hud, rynker, linjer og cellulitter.
–Her hjælper det ikke så meget at behandle i dybden med galvanisk strøm, microneedling eller injektioner. For at resultatet af udvendige behandlinger skal blive optimalt, bør kollagen niveauet og hudens fugtbalance være god. På den måde får man uden tvivl de bedste resultater, siger hun.

Synlige resultater med tilskud
Eide forklarer at masker, serum og fugtighedscremer som indeholder kollagen giver huden næring og beskyttelse, og bidrager til at opretholde den eksisterende fugtbalance.

– Men disse produkter kan ikke tilføre kollagen i de dypere hudlag. Det skal ske indefra, siger hun og tilføjer at det er et stort fremskridt i forbygning og behandling af aldringstegn i huden, at vi nu kan tilføje kollagenpeptider til kroppen som huden kan drage nytte af.


– Efter at have set hvor gode resultater man kan opnå ved jævnligt at indtage hydrolyseret kollagen fra Oslo Skin Lab, er vi også begyndt at sælge det i vores saloner. Oslo Hudpleieklinikk har valgt at bruge hydrolyseret kollagen fra Oslo Skin Lab fordi The Solution™ er et kollagentilskud i pulverform som der er forsket meget på. Gennem tilfældige, placebo-kontrollerede studier er det bevist at gennemsnittet på reduktionen af rynker er mere end 20% efter 8 ugers brug. I vores klinik bruger vi en hudskanner til at måle resultatet, og det er imponerende at se hvilken hudforbedring vores kunder har fået efter at have brugt collagentilskudet. Vi, som hudterapeuter, er meget glade for at kunne tilbyde hudforbedring med The Solution™.