RS1676_OSL_0622_13015_W-Article_1140x600.jpg

Den gode tone

Den dårlige tone smitter, men det gør den gode tone heldigvis også. Hos Oslo Skin Lab opfordrer vi derfor alle til at opretholde en god tone på de sociale medier. Her er fem gode råd til hvordan vi sammen kan holde den gode tone.

1. Tal til personen som var det ansigt til ansigt

Lad os tale til hinanden som var det ansigt til ansigt. Vi bør alle respektere andre, som vi selv gerne vil respekteres. Vi bør alle altid overveje omhyggeligt, hvordan vi formulerer os, og undgå at nedgøre eller hænge nogen ud. Vi bør desuden altid tænke på, om vi ville sige det samme, hvis familie eller venner læste samme kommentar. Vi bør derudover kun skrive det, som vi ville sige til personen hvis vi stod foran ham eller hende.

2. Vær venlig selvom du er uenig

Lad os være venlige, også selvom vi er uenige. Det er helt i orden og sundt at have forskellige synspunkter. Men vi kan sagtens diskutere og dele vores meninger uden at blive uvenner og benytte en grov tone. Husk, at ved uenighed, er det særlig vigtigt at udvise respekt og høflighed i kommentarer på sociale medier.

3. Tag dig tid til at tænke før du svarer 

Tag dig tid til at tænke før du svarer. Inden man trykker "send" på en kommentar, bør vi alle give os tid til at overveje, om det bedste svar er at deltage i diskussionen eller at ignorere den. Vi bør gerne vente lidt, før vi svarer, og tænke over om det der er skrevet potentielt kan gøre andre kede af det.

4. Hyld andre kvinder 

Lad os hylde andre kvinder. Lad os sammen støtte hinanden som kvinder og skabe et trygt rum, hvor vi kan udveksle meninger på en respektfuld måde. Lad os fokusere på at løfte hinanden op. Hvis tonen bliver hård eller grov, er det helt i orden at sige fra.

5. Tal om emnet i stedet for at gå efter personen 

Lad os tale om emnet i stedet for at gå efter personen. Inden man reagerer med en uhøflig kommentar, så tag dig tid til at overveje, om det bedste svar er at deltage i diskussionen eller ignorere den. Vent gerne lidt, før man svarer, og overvej om man gør nogle kede af det med sin kommentar.

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png