RS363_Michelle_Ottendal_1012_W-Article_1140x600.jpg

Effekten bakkes op

Uafhængige hudplejeeksperter støtter brugen af The Solution™ Beauty Collagen.

Der er ingen tvivl om at huden bliver blødere og mere jævn ved indtag af kollagentilskuddet The Solution™. Dette mener flere hudplejeeksperter som har målt resultaterne med hudscanning før og efter indtag af The Solution™. Produktets synlige effekt på rynker er bevist gennem avanceret hudscanning i deres klinikker, i tillæg til de kliniske studier, som er udført. 

Synlige resultater på alle testpersonerne

RS366_May-Britt_Morad_8969_W-Article_1140x600.jpg
Hudterapeut May-Britt Morad i Oslo Hudpleieklinikk fortæller, at alle som har været inde til scanning har fået resultater.

– Vi har scannet en række testpersoner i forskellige aldre og med forskellig hudkvalitet. Vi scannede deres hud før de begyndte med The Solution™ og foretog en ny hudscanning efter otte ugers brug. Vi var lidt spændte på om det var muligt at få læsbare resultater efter så kort tid, men da en af vores testpersoner, der er så godt som rynkefri, fik en forbedring på næsten 10%, blev vi overbevist. Hun tilføjer, at nogle af de ældre testpersoner fik målt en reduktion i rynkedybden på helt op til 50%. Morad forklarer at selv om hudscanningen viser synlig forbedring, er det ikke altid lige så let at se denne forandring selv.

– Det er jo ikke sådan at man har ti rynker som efter en tid bliver reduceret til seks. De ti rynker bliver derimod svagere og man reducerer, at der kommer nye til. Det er lidt som at se sit eget barn vokse – man ser jo ikke forskellen, før man bliver fremlagt billeder, som tydeligt viser forandringen over de sidste måneder.

 

Vigtigt at pleje huden indefra

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

I følge hudterapeut Anne Berit Eide, ejer af Oslo Hudplejeklinik, er det du spiser og det du giver din hud af vitaminer og mineraler det allervigtigste, når det gælder om at pleje og modvirke aldring af huden. – De resultater som vi har målt efter otte ugers brug af The Solution™ bekræfter, at hudpleje ikke bare er noget, som man gør uden på huden, men at huden også må plejes indefra, siger hun.

Testede også produktet på egen krop

RS364_Michelle_Ottendal_1017_W-Article_1140x600.jpg

Den danske kosmetolog Michelle Ottendal er af samme opfattelse som Eide. Det var derfor oplagt for hende at tænke, at indtaget af The Solution™ ville kunne give en positiv effekt på huden, så hun testede produktet på sig selv. Virkningen kom hurtigere end Michelle havde regnet med og forandringen var stor. Linjerne blev synligt reduceret, specielt rundt om øjnene og huden virkede både mere fast og mere fyldig. Michelle fortæller, at hun læste op på forskningen bag produktet, før hun testede det og blev positivt overrasket over, at der var udført dobbeltblindede, randomiserede og placebokontrollerede studier. Disse studier viste signifikant reduceret rynkedybde og øget elasticitet i huden hos testpersonerne.

– Der er ikke mange skønhedsbrands på markedet som bruger denne form for testforsøg i deres dokumentation. Testforsøgene er faktisk af samme karakter som de forsøg, der bliver anvendt på medicin. Så dette, i tillæg til resultaterne af forsøgene - og ikke mindst mine egne resultater - styrkede min tillid til produktets effekt.

RS82_Solution_12878_W-Article_1140x600.jpg