Effektiv og enkel hudpleje indefra

De seneste par år har der været en øget fokus på det faktum at hudkvalitet kan påvirkes lige så meget indefra som udefra.

Det betyder for eksempel at man kan forebygge tidlig aldring ved at beskytte huden udefra ved hjælp af solcreme og andre cremer, men også indefra ved at indtage vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Derudover, er det kendt at tab af collagen i huden, er den vigtigste årsag til udvikling af rynker og fine linjer.

Det vigtige mellemlag i huden, er det som bidrager til at det  øverste lag af huden holder sig glat og jævn. I dette hudlag udgør kollagen mere end 80% af tørstofferne. Når kollagennivaeuet falder fra 25-30 års alderen, bliver mellemlaget gradvist mere «porøst» og huden mister både volume og spænding. Ved at tilføre kroppen hydrolyserede kollagenpeptider kan man både reducere, samt forebygge rynker og linjer.

Selv om de første rynker ofte vises i ansigtet, så vil man med årene også kunne se klare spor af aldring på hænder, bryst, arme og lår. Huden på kroppen bliver mindre spændstig med årene, og der dannes derfor appelsinhud (cellulite). Fordelen med hudpleje indefra er åbenlys: Det er ikke bare i ansigtet man ser en forbedring - huden over hele kroppen vil drage nytte af indtaget.

Som ovenstående billede viser, bliver huden på kroppen mindre fast og der vil langsomt komme uglat hud - der bør derfor behandles med holistisk hudpleje, som behandler huden indefra. Hudpleje indefra er også meget tidseffektivt. The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen kommer i praktiske portionspakker. Pulveret er helt uden smag og kan blandes i valgfri mad eller drikke – når som helst på dagen. En vigtig del af hudplejen som man altid har tid til!