OSL_Elaine_1140x600_1_DK.jpg

ELAINE HERSBY - KVALITET FREM FOR KVANTITET

Elaine Hersby har taget The Solution™ Beauty Collagen i 4 måneder, og anbefaler Oslo Skin Lab® til veninder og kollegaer i fashionbranchen. Vi har spurgt ind til hendes kollagenrutiner. I interviewet kan du læse om, hvordan hun husker at tage The Solution™ i en travl hverdag, og om hun generelt lever efter "kvalitet frem for kvantitet" princippet - fuldstændig ligesom i hendes designs. Til sidst giver Elaine sit bedste skønhedstip videre.

Den spirende designer Elaine Hersbys karriere tog for alvor fart, efter at hun havde været i lære hos blandt andet Henrik Vibskov, og i 2016 lancerede hun derefter sit eget brand. Elaine opnåede hurtigt international anerkendelse efter hendes SS17 debutkollektion til Copenhagen Fashion week. Sidenhen er hendes designs blevet vist i prestigefyldte magasiner som Vogue, ELLE, L'Offecielt og Harpers Bazaar.

I dag er hun kendt for sine unikke made-to-order designs, som er en forretningsmodel, der ellers skiller sig ud fra modebranchen. Elaine ønsker hverken at gå på kompromis med kvaliteten af hendes designs eller biddrage til masseproduktion. Alle Elaine Hersby styles bliver produceret i København, hvor alt bliver designet og skabt i hånden.Hvorfra fik du interessen for kollagentilskud?

Jeg fik interessen for The Solution™ Beauty Collagen gennem venner, som anbefalede Oslo Skin Lab®. Jeg er stor modstander af botox osv., hvilket var årsagen til jeg opdagede kollagen som et kosttilskud, der hjælper mod de rynker jeg ikke ligefrem ønsker. 

Hvad eller hvem fik dig til at starte med at tage The Solution™ kollagenpulver?

Flere personer jeg beundrer, tager The Solution™ Beauty Collagen, og anbefalede det til mig efter de selv havde opnået fine resultater. Jeg har selv taget The Solution™ i 4 måneder, og kan allerede se en kæmpe forskel.

Som iværksætter, designer og forretningskvinde forestiller vi os, at dette medfølger en travl hverdag, hvor ingen dage er ens. Hvordan husker du at tage din daglige dosis The Solution™?

Det er bestemt ikke kedeligt, at være iværksætter. Der er altid deadlines og uventede opgaver, der dukker op. Men jeg er generelt meget disciplineret, så hvis jeg sætter mig noget for eller skal gøre en rutine hver dag, får jeg det til at ske. Min rutine med Oslo Skin Labs kollagenpulver er, at jeg tager hver morgen til min morgenmad. Jeg får en kop kaffe med et glas vand on the side med kollagenen i.

Du er kendt for din made-to-order forretningsmodel, da du ikke ønsker at bidrage til masseproduktion af tøj - altså kvalitet frem for kvantitet. Lever du efter dette princip i andre heensender i din hverdag?

Ja, jeg kan ikke fordrage spild i nogen henseender, og prøver altid at handle bæredygtigt og støtte lokale, uafhængige designere, butikker, restauranter osv.

Hvad er dit bedste skønhedstip, du vil give videre til andre kvinder?

Jeg bruger ikke sminke - højst mascara og det under øjnene jeg ikke kan huske hvad hedder til render. Jeg renser mit ansigt morgen og aften. Om morgenen bruger jeg en god serum, ansigts creme og øjencreme. Om aftenen bruger jeg den blå Nivea. Den brugte min mormor hver dag og hendes hud var virkelig fin og blød. 

 

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png