OSL_carla_1140x600_DK (002).jpg

Èn vane er nok - til at skabe de resultater du ønsker

Hov hov, tænker du måske, og bliver med bitter erfaring mindet om de talrige gange, du har forsøgt at tabe dig, blive sundere, stærkere eller måske bare få bestilt det der kollagen pulver, der skulle være så godt for huden. Resultatet udeblev. Måske blev det hele bare ved tanken.

Skrevet af Carla Mickelborg

Og allerede hér har vi en nøgle til forandring

For en af de største øjenåbnere i mit liv, var da jeg erfarede, at min strategi ved at tænke alting igennem, før jeg ville bevæge mig ud i den virkelige verden, prøve noget nyt eller skifte spor, simpelthen ikke virkede. Jeg er elendig til at regne ud hvad der sker i fremtiden. Det er så tæt på aldrig sket, at mine bange anelser er blevet indfriet. Havde jeg ikke begyndt på at tage Oslo Skin Lab kollagen pulver, havde jeg med garanti heller aldrig fået noget resultat. Jeg måtte ligesom bare prøve det. I ved, handle på min lyst til at skabe en forandring.

Kosttilskud virker - hvis man tager dem. Oslo Skin Lab, The Solution gør det nemt med portionspakker og verificeret kollagen. Jeg har selv taget The Solution siden jeg nærmede mig 30’erne, da jeg fik smilerynker om øjnene. For mig er det en no-brainer for mere elasticitet til min hud. - fortæller Carla. 

Spar 60% på The Solution™ Beauty Collagen nu

OSL_carla_Elisabeth_Jasmin_1140x600_DK (002).jpg

”At vaske én tallerken op, får os tættere på målet om at tage opvasken, end 100 års tanker og intentioner om at gøre det”.

Det lyder simpelt. Og det er det. For når det kommer til det at skabe gode vaner for dig selv, handler det i sin enkelthed om, at tage det første skridt. For først dér fjerner vi os fra handlingslammelsen, altså der hvor det hele bliver ved tanken, til i stedet at bevæge os ud i det nye, det vi ønsker at udforske.

Men det kan føles lidt som om, at der indeni os bor en lille hær af standhaftige militærmænd, der vil gøre alt de kan, for at beskytte os mod ærgrelsen ved at fejle eller blive afvist. De små soldater ved bare ikke, at det allermest sårende vi kan gøre, er at skærme os selv mod nye oplevelser og erfaringer. De tror helt seriøst, at vi stadig lever i stenalderen. Og at nye vaner er lige så farlige, som dengang man kunne møde farlige dyr, så som sabeltigere og mammutter, på de nye stier.

Spar 60% på The Solution™ Beauty Collagen nu

 

1, 2, 3 nu

Helt lavpraktisk tager jeg hver morgen de skridt, jeg ved gavner mig, min krop og min sundhed, ved at tælle til tre. Jeg skaber momentum og derved opmærksomhed på det øjeblik, hvor mine tanker og gamle vaner ellers nemt kan tage over. Jeg opper ligesom min indre stemning ved at sige til mine indre soldater: ”Hej gutter, jeg ved, at I helst bare vil sove videre, måske sætte en film på og drikke varm kakao i dag. Men den går sgu ikke”. Jeg fortæller mig selv, at nu skal den fandeme ha´ og jeg glæder mig til at give det allerbedste jeg har i mig. Jeg fortjener den lykke min omhyggelighed giver mig og de resultater det medfører. Og så siger jeg: EN TO TRE - og går så i gang med den første ting på min lille liste af morgenritualer:

  1. Tørbørstning på hele kroppen. Ti strøg på alle sider, for at stimulere blodcirkulationen og vække kroppen

  2. To min. under den kolde bruser, mens jeg børster tænder med min elektriske tandbørste, som netop tager 2 min

  3. Jeg drikker et stort glas tempereret vand med citronsaft for at hydrere mig selv indefra

  4. Dagens første treat - enten kaffe eller matcha med Oslo Skin Lab The Solution kollagenpulver i

  5. Træning i 30-60 minutter

  6. Taknemmelighedsdagbog, for at minde mig selv om det jeg elsker og har, som bruge som min drivkraft resten af dagen

De tre første trin er noget, der virker for mig. Men det er derimod alle, der har gavn af punkt tre, Oslo Skin Lab The Solution. For så snart vi runder 25 år, går det ned ad bakke for vores naturlige produktion af kollagen. Og kollagen er det, der holder huden spændstig, sammen med en række andre proteiner og molekyler. Så dem vil de fleste nok gerne have lidt ekstra af. Både for at mindske rynker, appelsinhud og andre udskejelser huden finder på med årene, men også for at styrke vores brusk og knogler. Den lille portionspose gør det let at dossere kollagenet i den rette mængde, og fordi det kommer med posten hver 28. dag, har jeg nu taget kosttilskuddet i 5 år uden at glemme det en enkelt dag. Det behøver ikke være så svært at komme i gang med at tage sig af sig selv.

Måske hedder din start også Oslo Skin Lab The Solution. Jeg siger det bare, ét enkelt skridt er nok.

Spar 60% på The Solution™ Beauty Collagen nu

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png