RS551_OSL_Silke_OTO6149_W-Article_1140x600.jpg

Få mest muligt ud af dine skønheds-nytårsforsæt

Året 2022 er her og mange af os starter året med et håb om at 2022 bliver året, hvor vi endelig siger farvel til pandemien og får lov til igen at bevæge os ud mellem hinanden, som vi gjorde det engang. Vi har sikkert også alle sammen et skønheds-nytårsforsæt eller to, som vi ønsker skal holde ved!

Så her er vores 3 tips og forslag til at gøre dit nytårsforsæt holdbart!

1. Start simpelt ud!

En lille rutine som du får brugt, er bedre end en stor 12 trins rutine, som du derfor ikke kan overskue. Lidt har også ret – og din hud får det også bedre af lidt.    

2. Vælg produkter som er rettet imod dine behov!

Prioriter basisprodukter som hjørnestenen i din rutine. Så kan du tilføje produkter med aktive ingredienser, der er rettet mod dine specifikke behov. Sørg for, at de alle fungerer godt sammen, da ikke alle kombinationer er lige effektive.

3. Husk at kost og motion spiller godt sammen med en god hudpleje rutine!

Husk den holistiske tilgang. Skønhed er lige så meget lavet i køkkenet og fitnesscentret, som det er på badeværelset. En daglig svedetur og sund kost er gode tilføjelser til dine cremer og kosttilskud - og glem ikke magien ved en god nats søvn!

 

Vidste du, at The Solution opfylder alle disse tips? Med vores nordiske rødder er vi stolte af at være en enkel og effektiv tilføjelse til enhver minimalistisk og holistisk skønhedsrutine. Ved at tilføje vores kollagen stickpacks til din daglige kaffe, te eller noget andet i din rutine, kan The Solution hurtigt blive en vane, der tager minimal tid og kræfter, samtidig med at den giver maksimale resultater. Uanset om du har brug for at forebygge eller reducere tegn på aldring – eller begge dele – bør The Solution være på din liste over måder at opfylde dine nytårs skønhedsforsæt på!

Har du ikke The Solution endnu? Bliv medlem her og se, hvor nemt vores forskønnende kollagenpulver er at bruge!