Fem tips til god ansigtspleje

Jeg arbejder til daglig som makeup artist og stylist, og ser hvor mange der ikke tager sig tid til at pleje huden i en hektisk hverdag - Stylist, Hilde Ottem.

Stylist og makeup artist, Hilde Ottem, har givet os sine hemmeligheder, til en god hudpleje rutine, som ikke tager for lang tid i hverdagen, samt givet os et indblik i hvilke produkter hun bruger og ikke mindst anbefaler. Læs Hilde's fem tips her.

Tips #1: Rens huden hver dag 
Vær meget grundig når du renser dit ansigt, hals og bryst. Brug ikke udtørende produkter. Et must i min daglige rutine er en Facial Brush. Den giver en dybere rensning og er super for eksfoliering.

Tips #2: Peeling ugentligt
Jeg sværger til en god og skånsom peeling to gange om ugen om sommeren og en gang om ugen i vinterperionen. Her skal du finde en peeling som passer til din hudtype. Efter en peeling, bør du helst lægge en maske. Jeg foretrækker fugtigheds-, detox- og lermasker. Derudover, er jeg altid på jagt efter gode ampuller som indeholder C-vitamin, fugt og som virker opstrammende.

Tips #3: Ansigtsmassage så ofte du kan
Jeg elsker min Facial Massager! Den er skånsom og effektiv ved massering af ansigtet. Den sætter gang i blodcirkulationen og aktiverer de små fine muskler. Aerobic for huden! Jeg bruger den både morgen og aften og oplever at huden bliver meget mere frisk og glødende. PS: Den er perfekt for dig at have med på rejser!

Tips #4: Olie før dags- og natcreme
Jeg elsker olier til ansigtet og mener at voksen hud har behov for en masse fugt. Jeg har brugt olier i mange år. Det findes utallige varianter og jeg vælger altid de mest rene og organiske. Olien bruger du altid før din yndlings dags- og natcreme.

Tips #5: Sov med en fugtgivende maske
Som mit sidste råd vil jeg slå et slag for at du sover med en fugtgivende maske om natten. Hvis din hud føles stram, kan du også smøre olie under masken som ekstra fugt til natten. Det har jeg god erfaring med!

Held og lykke med din nye ansigtsplejerutine!

Om Hilde Ottem
Hilde er stylist og hjælper kvinder til at blive en bedre udgave af sig selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måde. Hun er meget optaget af kost, livsstil og hudpleje i sin rådgiving til kvinder.

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et 100% rent Verisol® kollagenpulver, som i studier har vist sig at reducere rynker og appelsinhud. Nu kan du købe Oslo Skin Lab® The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen med 30% rabat her.

Læs også Hilde Ottems artikler om:
Hvordan får du sund og frisk hud?
Fem tips til god kropspleje
Med blikket på skøndhed