Fem tips til god kropspleje

Vi lever i et nordisk klima hvor kroppen udsættes for soleksponering om sommeren og et tørt og koldt klima om vinteren.

Men der er ingen grund til at gå med tør og irriteret hud af den årsag. Følg Stylist og makeup artist, Hilde Ottem's, fem personlige tips til god kropspleje i hverdagen! 

Tips # 1: Skrub kroppen én gang om ugen
Jeg skrubber kroppen én gang om ugen med en luffe – nogle gange sjælendere afhæning af årstiden og hvordan min hud har det. Om sommeren kan du skrubbe oftere for at fjerne døde hudceller, og sikre at din sommerglød holder længere. Du vil opleve at huden bliver mere blød og frisk efter behandlingen. Jeg bruger også en lermaske til kroppen bagefter.

Tips # 2: Brug kropsolie i stedet for bodylotion
Jeg bruger næsten kun olier som fugt til kroppen. Det findes mange gode olier på markedet, så her kan du vælge din helt egen favoritt. Massér olien godt ind og lad den virke lidt før du tager tøj på.

Tips # 3: Tag i sauna hver gang anledningen byder sig
Det er ikke ofte alle har mulighed for at tage i sauna, men du bør klart tage i sauna hver gang muligheden byder sig – det er super for både ansigt og krop. Især efter træning. Mange træningscentre har sauna, og kombinationen af træning og sauna er uovervindelig. Afslut altid med et dejligt koldt bad.

Tips # 4: Tag tid til lidt hjemmespa
Den bedste behandling for din hud er den du giver den i hjemmet jævnligt - i eget bad og med gode produkter tilpasset netop din hud. Lav et hjemmespa for dig selv et par gange om ugen. Det vil give gode resultater for huden samtidig med at det afstresser dig efter en hektisk arbejdsdag. Husk, den daglige rutine er altid den vigtigste.

Tips # 5: Und dig selv lidt luksus
Und dig selv en times massage i ny og næ! Massage sætter nemlig gang i blodcirkulationen. Øget blodcirkulation medfører at collagenfibrene i huden stimuleres, og at elastisiteten og cellefornyelsen i huden øges. Dette virker godt på rynker og cellulitter.

Held og lukke med dine nye kropsplejerutiner!

Om Hilde Ottem
Hilde er stylist og hjælper kvinder til at blive en bedre udgave af sig selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måde. Hun er meget optaget af kost, livsstil og hudpleje i sin rådgiving til kvinder.

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et 100% rent Verisol® kollagenpulver, som i studier har vist sig at reducere rynker og appelsinhud. Nu kan du købe Oslo Skin Lab® The Solution Anti-Wrinkle Collagen med 30% rabat her.

Les også Hilde Ottems artikler om:
Hvordan får du sund og frisk hud?
Fem tips til god ansigtspleje
Med blikket på skøndhed