Annette_Brenne_2799_1920x1080_web.jpg

Anette, 50 år: Fik fem år yngre hud på to måneder

Anette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende.

Både før og efter indtaget af kollagenpulveret, fik Anette Brenne analyseret sin hud på Oslo Hudplejeklinik. Dette blev gjort ved hjælp af en maskine, der måler alle ændringer i dybden af huden. Alt fra porer, rynkedybde, rødme, fugt i huden og meget mere. Anette's resultater var slående. Før behandlingen med The Solution™, fik Anettes scannet sin hud, og ud fra hendes huds tilstand, vurderet en såkaldt "True Skin Age" på 52 år - to år ældre end hendes faktiske alder. Efter blot to måneder med dagligt indtag af The Solution, blev hendes huds alder reduceret med hele fem år.

Og for Anette, var det ikke kun i hendes ansigt, at hun kunne mærke tydelige forbedringer:

- Selvom det kun er huden i ansigtet, der måles via scanningsmetoden, så mærker jeg faktisk også en tydelig forskel på min hud andre steder på kroppen. Og eftersom vi nu står foran en sæson, hvor hele kroppens hud ofte bliver vist, er det unægteligt meget tilfredsstillende for mig, siger hun. Kosmetolog May-Britt Morad har udført mange hudanalyser på de, der har testet The Solution™. Hun bakker også op om resultaterne, og blev også oprigtig overrasket over den hurtige men meget naturlige virkning kollagenpulveret har haft på flere forskellige kvinder:

- Når selv en kvinde som fx. 38-årige tv-vært Katrine Sørland, der næsten er rynkefri og i forvejen har super fin hud, får en forbedring og reducering af rynkedybde på næsten 10%, bliver man altså overbevist om virkningen.

The Solution

The Solution kollagenpulveret er et smags- og lugtfrit pulver, der nemt og enkelt kan blandes i enten mad eller drikke. Kollagen er nemlig kroppens eget anti-rynke serum. Det sørger for, at huden holder sig ung og spændstig. Desværre falder mængden af ​​kollagen efter 30-årsalderen, og antallet og dybden af rynker og fine linjer stiger. Indtagelse af visse typer kollagen har vist sig at reducere dette.

Hemmeligheden er, at Verisol®-kollagenet der anvendes i The Solution™, nedbrydes til peptider gennem hydrolyse. Hydrolyse er en metode til spaltning af molekyler. I vores proces sker dette ved hjælp af enzymer. Dette gør collagen lettere for kroppen at absorbere. Peptiderne transporteres rundt i kroppen og virker på huden indefra. Det lyder måske kompleks, men vi har naturligvis testet, forsket og målt resultater, for at sikre at produktet har den hævdede virkning. 

Forskningsbaserede resultater

Verisol® Collagen er blevet testet gennem uafhængig forskning. Et tilfældigt og placebokontrolleret studie fra 2014 af 114 testpersoner mellem 46-65 år viste følgende positive resultater:

  • Gennemsnitlig reduceret rynkedybde på 20,1% omkring øjnene efter otte ugers brug
  • Rynkedybden omkring øjnene blev reduceret med 11,5% fire uger efter det sidste indtag
  • Verisol® Collagen virker også mod appelsinhud

Bestil nu og få hele 30% ved køb på medlemskab uden binding, og se hvad kollagenpulveret kan gøre for din hud.