OSL_Prep-your-summer-skin_NL-H_760x400_0522_DK.jpg

Forbered din hud til sommer og sol!

Vi har samlet 8 gode råd til at forberede din hud til sommer!

Gør klar til sommeren!

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vi vil gerne være 100% klar, når sommersolen endelig inviterer os ud i varmen med bare ben og sandaler.

Vi har samlet 8 gode råd til at forberede din hud til sommer, så når den gode varme kommer, står vi klar til at svare igen med – bar hud, klipklapper og store smil.

 

    

  

8 gode råd:

 

1. Rengør oftere.

Sommeren er ofte ledsaget af varme og fugt, så der kan opbygges bakterier i vores porer. Sørg for at rense morgen og aften, og prøv at bruge et produkt med salicylsyre eller benzoylperoxid for at dræbe bakterier.

2. Påfør en vandbaseret fugtighedscreme på ansigt, hals og bryst.

Selvom vintervejret normalt kræver tykkere cremer og fugtighedscreme, kan en tyk dagcreme om sommeren få dig til at svede i det sekund, du går ud. En vandbaseret gel er en god mulighed for varme sommerdage.

3. Eksfolier!

Eksfoliering af det øverste hudlag kan fjerne tør, død hud og lade den friske, nye hud skinne. Prøv at bruge en peelinghandske og kaffescrub, for at slippe af med gammel hud og få den nye hud til at skinne.

4. Brug solfaktor - overalt.

Det er så fristende at prøve at blive brun, når du først blotter din hud om sommeren, men UV-stråler er skadelige for al hud! Sørg for at have rigeligt med solcreme over hele kroppen – og gentagne gange i løbet af dagen!

5. Brug en selvbruner og skån din hud!

For at få den sommerglød, du leder efter, kan du også vælge et selvbrunerprodukt. Der er mange sikre muligheder på markedet, se efter produkter, der er rene i ingredienser og også har fugtgivende egenskaber!

6. Gå efter "no makeup look".

I stedet for at lægge makeup, der klumper eller sveder af i løbet af en varm sommerdag, kan du vælge "no makeup look" denne sommer. Bare lidt makeup kan se meget delikat ud, og at bruge en farvet SPF i stedet for kan være en god overgangsmulighed!

7. Få en pedicure.

De fleste af os har gemt vores fødder i tykke sko hele vinteren, og nu har de måske brug for noget TLC (tender loving care). Forkæl dig selv med lidt pedicure lidt inden sandalerne kommer frem, så du ikke behøver at skamme dig over dine fødder, når tiden endelig er inde til dine yndlingsflip-flops!

8. Cellulite/Appelsinhud!?!

Desværre er cellulite, eller "appelsinhud", en naturlig del af livet, og de fleste mennesker - uanset alder, vægt eller generelt helbred - har nogle. Hold din hud gennemfugtet med en god fugtighedscreme, så ser huden i det mindste frisk og glødende ud 😊

For generel cellulite-reduktion kan du overveje regelmæssig motion og/eller tage The Solution, som har vist sig at reducere cellulites synlighed i et seks måneders studie.