OSL_WA_Ivana_tip_1140x600_0422_DK.jpg

Fra vinter til forår - Hudplejetips fra en dermatolog

Vinteren er en vanskelig tid for vores hud. Vi mangler ofte solskin og frisk luft, vi har ofte et svagere immunforsvar, dagene er korte og mørke, og vi spiser ofte mere "hyggemad". Alt det er med til at gøre vinterhuden mat og mere tør.

For at hjælpe huden lidt på vej bruger mange af os fedtede fugtighedscreme og almindelige ingredienser som retinol og hyaluronsyre for at forhindre vores hud i at tørre ud i den kolde, tørre vinterluft.

Men nu hvor foråret er på vej, er det tid til at lave nogle ændringer i vores daglige hudplejerutine. The Solution beauty Kollagen er et must, men vi har også spurgt en af ​​eksperterne på det tjekkiske marked, hudlæge Ivana Spoustova, hvad hun vil anbefale i overgangen fra vinter til forår!

 

Beautiful skin starts from within

 

RS488_OSL_0521_54275_W-Article_1140x600.jpg

 

Forårsrengøring!

Ligesom "forårsrengøringen", tag dig da først tid til at gøre lidt rent i skabet på badeværelset. Tjek udløbsdatoerne på dine produkter og fjern udløbne produkter. Husk at mange økologiske produkter ikke bruger konserveringsmidler og derfor har en kortere holdbarhed. Produkter, der indeholder syrer, bør også overvejes nøje, da syrer kan øges i styrke over tid.

Opgiv specifikke produkter - for en tid!

Læg produkter med retinol, (antibakterielle produkter) eller eksfolierende syrer i køleskabet til næste vinter. Disse produkter og ingredienser er gode til det de skal, nemlig, bekæmpe aldring og akne eller lysne din hud – men de virker ved at nedbryde hudens barrierer og efterlade den mere udsat for UV-skader.

 

Du kan overveje at fortsætte med at bruge nogle af disse produkter om natten i perioder, men pas på og så BØR du faktisk bruge højfaktor solbeskyttelse om dagen - gerne uanset vejret.

Forårs-solbeskyttelse 

Øg solbeskyttelsen. Du har forhåbentlig brugt solfaktor i vintermånederne, men når forårssolen kommer, er det "et must" med solbeskyttelse i hudplejerutinen.

Ivana Spoustova anbefaler at finde en variant af god kvalitet, der også modvirker pigmentering – uden parabener og silikoner. Mens SPF alene også er godt, hjælper antipigmenteringscremer med at beskytte pigmentpletter og forhindre dem i at blive større.

RS460_OSL_Love_from_OSL.png

 

 

Sunde forårsretter

Skift de lidt tunge vinterretter ud med let og lækker forårsmad! Frisk mad om foråret bidrager altid til endnu mere forårsstemning hos os.  Læs nogle af vores opskrifter her - de er alle sammen gode til at opløse din daglige dosis af The Solution Beauty Kollagen!