Beautiful skin starts from within

Fyldt peberfrugt med middelhavsgrønt
Denne lækre opskrift har både antioxidanter og C-vitamin, og så er den helt perfekt til bade frokost eller aftensmad!
Fyldt med godt til din hud!
Du har sikkert bemærket, at vi I Oslo Skin Lab Teamet, er vilde med mad som er fyldt med antioxidanter og C-vitamin! (Hvorfor? Se hér) Denne lækre opskrift har begge dele og er helt perfekt til bade frokost eller aftensmad. Og så længe det kan toppes med ost, nødder eller kerner, så tæller det som en god opskrift i Cecilie, vores grundlæggers, øjne!
Prøv selv opskriften og fortæl os, hvad du synes ved at dele måltidet med os på Instagram! Tag os med @osloskinlab
Ingredienser
- 2 store, røde peberfrugter
- 200 gram kikærter
- 1 ts røget paprikapulver
- 1 ts cayennepeber
- ½ ts oregano
- ½ ts løgpulver
- 2 spk olivenolie En håndfuld Cherry-tomater
- En håndfuld Oliven
- En håndfuld Rucola
- Feta
- Solsikkefrø
- Tzatziki
Sådan gør du
- Skær peberfrugterne i to på langs. Pensel inder- og ydersiden af peberfrugterne med lidt olivenolie og drys med salt og pepper.
- Skyl kikærterne og kom dem i skål med 1 spk. olivenolie og de resterende krydderier. Bland det godt.
- Læg de halve peberfrugter og kikærterne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 210 grader i 20 minutter.
- Skær oliven og cherry tomater i små stykker. Bland dem derefter med rucula og de varme kikærter.
- Fyld peberfrugterne med kikærteblandingen og top af med tzatziki og fetaost.
Drys ristede solsikkefrø på toppen for lit crunchy nøddesmag!
Følg med i vores nyhedsbrev
Hvis ikke du allerede er medlem og få alle vores nyeste opskrifter direkte til dig!