RS1681_OSL_0622_13090_W-Article_1140x600.jpg

Gør huden sommerklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hos Oslo Skin Lab sørger vi for at være 100% klar, når sommersolen endelig inviterer os ud i varmen med bare ben og sandaler. Udover at tage din daglige dosis af The Solution Beauty Collagen har vi samlet 8 gode tips til at forberede huden til sommeren.

1. Rens oftere 

Sommeren er ofte ledsaget af varme og fugt, og bakterier kan lettere bygge sig op i vores porer. Sørg for at rense både morgen og aften, og prøv at bruge et produkt med salicylsyre eller benzoylperoxid for at dræbe bakterier. 

2. Brug en god vandbaseret fugtighedscreme  

Vintervejret kræver normalt tykkere cremer og fugtighedscremer, men om sommeren kan en tyk dagcreme få dig til at føle dig svedig i det sekund, du går ud. En vandbaseret fugtighedscreme er et godt alternativ til varme sommerdage. Husk at smørre dig både i ansigtet, på halsen og brystet.  

3. Eksfoliér, eksfoliér, eksfoliér

Eksfoliering af det øverste hudlag fjerner tør, død hud og lader den friske, nye hud skinne. Prøv at bruge peelinghandske og kaffeskrub for at fjerne gammel hud og få den nye hud til at stråle. 

4. Brug solcreme – overalt 

Det er så fristende at prøve at blive hurtigt brun, når du først blotter huden om sommeren, men UV-stråler er skadelige for al hud. Sørg for, at du har rigeligt med solfaktor over hele kroppen – og gentag smøringen flere gange i løbet af dagen. Vidste du derudover, at UV-stråler nedbryder kollagen i vores hud, hvilket er den største årsag til rynker og slap hud? 

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

5. Overvej at bruge selvbruner 

For at få den sommerglød, du leder efter, kan du også vælge at benytte dig af en selvbruner. Der er mange sikre alternativer på markedet, så kig efter produkter, der er rene i ingredienserne og også har fugtgivende egenskaber. Det kan være en god start på sommersæsonnen, så du ikke bliver fristet til at sole dig for meget i starten.  

6. Gå efter "no makeup” looket 

Vi foretrækker det naturlige, men ved nogle lejligheder vil man alligevel bruge lidt makeup. I stedet for at lægge makeup, der klumper sig eller svedes af i løbet af en varm sommerdag, kan du vælge "no makeup look". En smule makeup ser meget delikat ud, og det at bruge en farvet solcreme eller BB creme med solfaktor i kan være et godt overgangsalternativ.  

7. Forkæl dig selv en pedicure 

De fleste af os har gemt fødderne i tykke sko hele vinteren, og nu kan de trænge til lidt kærlig pleje. Giv dig selv en pedicure lidt før sandalerne kommer frem, så du ikke behøver at skamme dig over fødderne, når tiden endelig er inde til dine yndlings flip-flops.  

8. Cellulite!?  

Desværre er cellulite, eller "appelsinhud", en naturlig del af livet, og de fleste mennesker – uanset alder, vægt eller generel sundhed – har lidt. Hold din hud hydreret med en god fugtighedscreme, så ser huden i det mindste frisk og strålende ud – nyd solen, lettere tøj og vær stolt af din krop. For generel reduktion af cellulite bør du overveje regelmæssig træning og at tage The Solution, som har vist sig at reducere cellulite-synligheden i en seks måneders undersøgelse. Nadia er en af vores kunder, der oplevede en så stor forbedring på cellulite på lårene, at hun ønskede at dele resultatet med os. Du kan se flere resultater lige her. 

Prøv The Solution™ Beauty Collagen nu

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png