RS1529_OsloSkinlab_0622_13136_W-Article_1140x600 (1).jpg

Grillet hjertesalat med en creme af pistacienødder

Denne grillede hjertesalatopskrift er både sund, nærene og god til grilsæsonen!

Grillet hjertesalat med en creme af pistacienødder 

I mange lande er august den sidste af sommermånederne og din ferie er måske forbi, men sommerfølelsen er stadig i luften, og mange bruger deres aftener og weekender i god venner og familiens selskab udenfor.

At grille er et godt supplement til de stunder og kan være ret sundt, hvis du griller grøntsager og noget magert kød. Denne grillede hjertesalatopskrift kan være en god side- eller forret, når du griller, men det kræver ikke en grill for at være lækker!

Ingredienser

(4 serveringer)

  • 4 hjertesalater, vasket og delt i to lodret
  • 200 g smør (vi bruger gerne 100 g hvidløgssmør og 100 g persillesmør*)
  • 100 g pistacienødder (uden skal)
  • 1 æggeblomme
  • Olivenolie
  • 1 citron
  • 100 g blandede krydderurter (purløg, dild, persille osv.)
  • Salt og peber

*Plantebaseret smør fungerer også godt til dette, eller endda en plantebaseret creme for en lidt lettere konsistens!

 

Beautiful skin starts from within

Sådan gør du!

Fjern de yderste blade af salathovederne. Smelt smørret i en stor pande og steg de yderste blade i smørret i cirka et minut. Hæld det smeltede smør med bladene og alle andre ingredienser med undtagelse af hjertesalaten i en blender og blend indtil du har en cremet konsistens.

Steg så hjertesalaten ved middel varme, til de har en lysebrun skorpe. Du kan gøre dette i den samme pande, som du kogte de første blade i, eller bruge en grill, hvis du laver retten som en del af dine grillopskrifter!

Server hjertesalaterne med pistaciedressingen dryppet ovenpå. Knus nogle ekstra pistacienødder til en sprød pynt, hvis du vil - Bon Appetit!

Du kan også blande dit daglige tilskud af The Solution i din dressing. På den måde kan rutinen også få lidt sommerspice!