Emelie_1920x1080.jpg

The Solution har vundet en pris i Harper's Bazaar!

The Solution Anti-Wrinkle Collagen stak af med den eftertragtede sejr i tjekkiske Harper's Bazaar's årlige Anti-Aging Awards.

Hvert år tester Harper Bazaar's skønhedsredaktører nye produkter på markedet inden for anti-age og vælger en vinder baseret på, at produktet har en mærkbar effekt og er let at anvende. I år gik prisen til The Solution i kategorien Kosttilskud. Kosmetolog Emelie Ekstrand har sin egen skømhedsklinik i Helsingborg og har selv set effekten af ​​The Solution. Hun er ikke overrasket over prisen i Harper's Bazaar.

Harpers_Bazaar_1920x1080.jpg

- At The Solution gik væk med sejren er så velfortjent. Det er et utroligt godt produkt, der udover at være helt sikkert at indtage, også er en meget nem måde at tage sig af din hud på, siger Emelie.

Hun fortæller om meget interessante opdagelser efter scanning af kunder, der er begyndt at bruge The Solution. Blandt andet den danske skønhedsekspert og blogger Silke Grane, der nu har brugt The Solution i over et år.

- De scanninger, vi har udført på Silke, viser helt utrolige resultater. Men vi er også overvældede over, hvad vi ser hos de kunder, der har brugt kollagenpulveret i en kortere periode. Og der er nu flere og flere af dem.

At The Solution er helt uden bivirkninger er selvfølgelig et enormt plus, siger Emilie. Hvilket produktet også kan prale af, at i modsætning til mange andre anti-age-produkter, der kan gøre huden mere følsom, hjælper The Solution med at styrke huden.

- Det fantastiske ved dette særlige kollagen fra Oslo Skin Lab er, at det har meget solid dokumentation for, at indtagelse giver en effekt. Når der benyttes dobbeltblinde, placebokontrollerede studier, er det kun fakta, der tæller, da hverken undersøgelsesdeltagerne eller dem, der måler resultaterne, ved, hvem der fik får "rigtige" pulver, og hvem der får et placebo produkt. Derudover læses resultaterne med en maskine, der kan måle den nøjagtige rynkedybde. Det er ikke så ofte, at du finder produkter med den slags forskning bag, siger Emelie.

Selvfølgelig er det individuelt fra person til person, hvor lang tid det tager før effekten kan måles, men i de otte uger, som undersøgelsen varede, var der en gennemsnitlig reduktion på 20% hos deltagerne.