Heidi_Lindblad_EIK8635_W-Article_1140x600.jpg

Heidi fik yderligere 25% reduktion et år efter

For fire år siden lagde Heidi Lindblad sin livsstil om og gik betydeligt ned i vægt. Men vægttabet satte også sine spor.

Efter en livsstilsændring gik norske Heidi Lindblad (49) mange kilo ned i vægt, men vægttabet førte også til at rynkerne i ansigtet blev mere fremtrædende. Derfor besluttede Heidi sig for at prøve de bioaktive kollagenpeptider i The Solution™ fra Oslo Skin Lab.

For fire år siden lagde Heidi Lindblad sin livsstil om og gik betydeligt ned i vægt. Men vægttabet satte også sine spor i Heidis ansigt.
– Huden blev mindre spændstig og rynkerne blev ganske enkelt mere fremtrædende, fortæller hun.
Heidi blev nysgerrig, da hun hørte om The Solution™ og meldte sig, da vi søgte testpersoner i 2019. Nu har Heidi taget kollagenpulveret i halvandet år.

RS188_Heidi_Lindblad_188_W-Article_1140x600.jpg

Dette viste hudscanningen


– Jeg mærkede tidligt en positiv forandring i ansigtshuden. Den føltes ganske enkelt mere fast og blød, fortæller hun. Selv om hun har mærket forandringer hurtigt, blev hun alligevel meget overrasket, da hun fik foretaget en scanning af sin hud på Oslo Hudpleieklinikk.

– Jeg fik scannet huden før jeg begyndte at tage The Solution™ i marts 2019. Otte uger senere var rynkedybden reduceret med 14 procent. Jeg blev scannet på ny i oktober 2020 og der var reduktionen i mine rynker på hele 25%! Desuden var hudkvaliteten og fastheden også forbedret med nogle procenter. Jeg havde ganske vist også fået mere pigmentering i min hud, men det handler om at jeg arbejder meget udendørs, fortæller Heidi.

Heidi_før og etter.jpg
OVERRASKET: Heidi blev meget positivt overrasket over resultaterne af hudscanningen. Den lysegrønne farve er kun tørhedslinjer, mens de mørkegrønne linjer viser rynker. Her ses forskellen fra 2019 til 2020.

Oplevede uventet effekt


Heidi fortæller, at hun begyndte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab fordi det var naturligt, ufarligt og ikke indebar nogle indgreb. – Målet var ikke at se 20 år yngre ud, men at bevare lidt af gløden i ansigtshuden og bremse udviklingen af rynker.
I eftertiden har hun også oplevet andre positive effekter af pulveret, som hun blander i et glas med vand hver morgen.

– Huden på hele kroppen er blevet mærkbart blødere. Nu er mængden af ansigtscreme og bodylotion kraftigt reduceret og jeg kan godt tage et bad uden at det er kritisk, hvis jeg glemmer at smøre mig ind efterfølgende.

Heidi fortæller, at hun har flere veninder som er begyndt at bruge kollagenpulveret, efter at hun fortalte om sine erfaringer. – Jeg anbefaler det til dem som ønsker at pleje huden på en naturlig og ufarlig måde, siger hun.

Anbefales af kosmetolog


Kosmetolog Emelie Ekstrand driver sin egen hudplejeklinik og hun har mange kunder som bruger The Solution™.

RS253_Emilie_Ekstrand_53_W-Article_1140x600.jpg

– Når de første aldringstegn i huden opstår, skyldes det at kollagenniveauet i huden gradvist aftager. Ved at tilføre ekstra kollagen, kan dette bidrage til at udsætte processen, fortæller Emelie. Hun anbefaler The Solution™ som en del af hudplejerutinen for dem, som ønsker at forebygge aldringstegn eller reducere linjer og rynker. – Vi ser rigtig gode resultater med reduktion i fine linjer og rynker på vores kunder som bruger The Solution™. Hvor stor effekt man ser er individuelt og afhænger af hudens udgangspunkt.