Capture2.PNG

Hvad er skønhed i forskellige aldre?

Tre kvinder taler åbent og ærligt om deres forhold til egen krop.

64-årige Kirsten, 43-årige Caroline og 27-årige Natasha har sat sig ned til en snak om kropsidealer, andres påvirkning og hvordan de omfavner deres krop i hver deres alder. 

Sammen med Oslo Skin Lab vender de emner som det skønne ved det naturlige, det at holde sin krop stærk og sund og om den skønhed, som kommer indefra.

Hvordan har dit syn på dit udseende og krop ændret sig?

Hvor betydningsfuld er andres mening i forhold til hvordan du har det med dit udseende?

Hvad skal der til for at du føler dig tilpas i din krop?

Det at kunne føle sig godt tilpas i egen krop og hud, giver glød og velvære. Du har sikkert hørt det før: det vi indtager giver en langsigtet virkning på, hvordan vi føler os og hvordan vi ser ud. En varieret og sund kost er nøglen til et sundt liv – og ligger til grund for en frisk og strålende hud. 

De seneste par år har der været en øget fokus på det faktum at hudkvalitet kan påvirkes lige så meget indefra som udefra. Med kollagenpulveret The Solution behandles huden indefra på en helt naturlig måde, og er derved med til at minimere fine linjer, rynker og appelsinhud. Læs endnu mere om virkningen af kollagenpulver og vigtigheden i at pleje huden indefra. Lige nu får 50% rabat via linket nedenfor.