OSL_Renate2_Hyld_dig_selv_IFebruar_Svart_760x400_0122.jpg

Hyld dig selv!

Da februar er kærlighedens måned, vil vi gerne minde dig om, at den vigtigste faktor for at se godt ud faktisk er - at du elsker dig selv!

Tre ting som kan gøre dig både gladere og mere tilfreds med dig selv! 

Selvom du fejrer Valentinsdag med en eller flere mennesker du elsker (eller måske dropper det hele, fordi du synes det er fjollet) – er det stadig en anledning til at fejre DIG SELV i februar.

Februar er ofte den koldeste, men heldigvis også den korteste (og sidste) af vintermånederne, så her er det en god idé at fylde kalenderen op med masser af feel-good-aktiviteter, der får måneden til at flyve afsted. Men det er måske også en god tid til at reflektere over ting, du kan gøre, som kan hjælpe dig til at blive både gladere og mere tilfreds med dig selv? 

 

1. Tid til det du kan lide at lave

Det lyder simpelt, men det er det ikke. I hverdagens stress og jag sker det ofte, at det, du gerne VIL have tid til, ender nederst på listen under ting, du føler, du SKAL.

Derfor - sæt tid af i kalenderen til at læse en bog, lytte til en podcast, besøge en ven du ser alt for sjældent, ligge i badet i timevis osv. Altså ”Me-time”!!! 

 

2. Fortsæt med dine nytårsløfter

Statistisk set har de fleste opgivet mange af deres nytårsløfter på dette tidspunkt hvert år, men husk dig selv, at der stadig er 11 måneder tilbage af 2022, så der er unægtelig stadig god tid til at lave nogle af de ændringer, du ønsker. Prøv at analysere, hvad der gør det svært at opnå det, du ønsker? Måske kan du justere lidt på nogle af dine løfter? Faktisk skal du kun have succes en lille smule for at have det utrolig godt og så øges din selvtillid og chancer for, at du kan nå et nyt mål næste gang. 

 

3. Omgiv dig med mennesker, der gør dig glad (og bedre)!

Det er næsten som ren fysik. Nogle mennesker får simpelthen det værste frem i dig, mens andre kan få dig til at stråle. Nogle forhold kan vi ikke selv ændre på, men hvis det er muligt – minimer tiden med mennesker, der reducerer dig til en dårligere udgave af dig selv og hæng hellere ud med dem, der ser alle dine vidunderlige kvaliteter! Det gør underværker for selvværdet og livskvaliteten!