OSL_Antonia_1140x600_1_0324_IT.jpg

Interview med Antonìa Stefanaki

Kosmetolog Antonia Stefanaki ved, at hudpleje gennem massage samt daglig indtagelse af The Solution™ Beauty Collagen er en perfekt kombination for at kunne reducere tidens tegn.

Kære Antonìa, fortæl os lidt om dig selv og din profession 

Mit primære formål med mit arbejde er at vække en ægte og dyb kærlighed til os selv og vores essens inden i os, og dermed også genopdage forbindelsen og harmonisk identifikation med vores udseende og vores ansigt. Min behandling er en holistisk teknik til det generelle velbefindende i vores ansigt, udført med respekt for vores hudfysiologi og fysiognomi. Det hjælper med at forny celler og fjerne toksiner, fremmer kollagenproduktion og genaktiverer lymfesystemet. 

Jeg er overbevist om, at vi skal lære at passe på os selv og vores hud på den bedst mulige måde, takket være en rutine, der passer perfekt ind i hverdagen. 

Du tror på filosofien om langsom aldring, ikke sandt? 

Absolut. Slow aging, som ordet antyder, sigter mod naturligt at bremse aldringstegnene ved hjælp af diverse teknikker, produkter, kosttilskud, men også god ernæring og en sund livsstil. Målet er ikke at stoppe aldringsprocessen, men at forsinke den. 

Hvorfor anbefaler du at tilføje et kollagentilskud til din hudplejerutine? 

De undersøgelser, der blev udført på mennesker, der dagligt tog The Solution, viste virkelig gode resultater på huden. Ikke kun blev rynkerne i ansigtet reduceret, men effekten blev målt på forskellige måder på hele kroppen. For at opretholde fordelene for huden anbefales det at tage kosttilskuddet hver dag.  
 

Kan du fortælle os mere specifikt om kollagen? 

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen og danner et skelet for talrige organer og væv, såsom huden. Det falder gradvist omkring 25 til 30 år og derefter hurtigere med alderen. Huden mister dens fasthed og elasticitet og de første rynker vises. Kollagentilskud øger hudens spændstighed og elasticitet. Studier har derudover vist at The Solution kan reducere rynker og fine linjer samt reducere cellulite/appelsinhud.  

Hvor vigtigt er det at være konsistent i det vi gør for at få smuk hud? 
specifikt om kollagen? 

Meget vigtigt. Konsistens er afgørende for at opnå resultater. Ansigtet er ikke anderledes end resten af vores krop. Ligesom vi træner kroppen for at holde den sund, skal vi gøre det samme med vores hud, ved at pleje huden godt, spise sundt og tage de korrekte kosttilskud hver dag. 

For flere tips om hudmassage og hudpleje, følg @antonia.stefanaki på Instagram. 

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png