RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Interview med vores egen Oslo Skin Lab "Girl-Boss"

Vi har spurgt Cecilie Nordstrøm, Oslo Skin Labs succesrige kvindelige grundlægger og CMO, om hvordan hun indretter sin kostplan og sørger for at få alt det som kroppen behøver, efter års erfaring i skønheds og helse branchen.

Cecilie Nordstrøm er Oslo Skin Labs succesrige kvindelige grundlægger og CMO. Rundt omkring på kontoret er hun kendt som en kreativ marketingsspecialist og støttende leder. I konferencelokalerne er hun kendt for at have innovative ideer, som hun sørger for at implementere.

Med i hendes baggrund inden for sundhed og nu skønhedstilskud taget i betragtning, satte vi os ned med Cecilie for at spørge hende om hendes kost og ernæring råd. Hvordan hendes erfaring påvirker hendes livsstil og eventuelle udfordringer eller råd, hun vil dele.

 

    

  

Hvordan bruger du den erfaring du har om ernæring og sundhed til at behandle din hud indefra? Hvordan kommer dette til udtryk i din egen kost?

Efter at have arbejdet med kosttilskud og vitaminer i mange år, har jeg erfaret, hvor stor indflydelse det vi spiser har på vores helbred – på godt og ondt.

RS445_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_2050_Main_3000x2000.jpg

Det kan være utroligt virkningsfuldt, når du rutinemæssigt indtager nok vitaminer og mineraler, samtidig med at du skærer ned på fødevarer, der ikke er særlig gavnlige. Der er ingen tvivl om, at det så kan ses i vores hud!

Efterhånden som jeg blev ældre, håbede jeg at finde en ingrediens, der kunne have en positiv effekt på ældningstegn i huden – dette var kun en personlig præference for mig selv. Jeg ville gerne undgå rynker og linjer, der får mig til at se ældre og træt ud så længe som muligt.

Forskningen i de kollagenpeptider, der bruges i The Solution, er imponerende. Der er ingen tvivl om, at regelmæssig indtagelse har en effekt. Derudover forsøger jeg at indtage fødevarer, der indeholder andre vitaminer og mineraler, som er gavnlige for hud og sundhed.

Det handler egentlig bare om at prøve at få så mange frugter, bær, grøntsager og sunde fedtsyrer til hvert måltid som muligt. Muligheden for at supplere med et kosttilskud kan bruges som backup, når du har præferencer eller allergier eller bare en travl tidsplan og nogle gange mangler nogle af de vigtigste næringsstoffer.

Fortæl os dine 3 – 5 yndlingsingredienser, når du laver mad?

Når jeg laver måltider til mig selv, (som en, der har arbejdet i kosttilskudsindustrien) hvilke fødevarer har disse næringsstoffer, som jeg har brug for? Hvordan kan jeg bygge en tallerken op, som er fyldt med vitaminer og omegaer, men som også er afbalanceret i makronæringsstoffer? Så jeg bygger så min tallerken op omkring de tanker.

Jeg forsøger også at få mere og mere af mit protein fra plantekilder, fremfor rødt kød.

Nogle ingredienser, som du altid finder i mine yndlingsretter, er frø og nødder – de kan bruges på salater, supper, drysset over pasta og gryderetter, i din morgenhavre eller yoghurt, stort set alt!

RS82_Solution_12878_W-Article_1140x600.jpg

Hvilke ernæringsrelaterede effekter kan du se tydeligst på din egen hud? 

Jeg ser selvfølgelig effekten af ​​at bruge The Solution™ – min hud har helt klart mere elasticitet end før! Blandt andet følte jeg ofte at jeg førhen kunne se mærker på min kind fra puden jeg havde ligget på hen over natten. Mærker der var tydelige helt hen til frokosttid (yikes), men nu er de heldigvis væk, inden jeg går ned til morgenmad.

OSL_SKIN_AGING_1140x600_NO.jpg

Når det kommer til ernæring og udseende, er det altid nemmere, synes jeg, at mærke de negative effekter af underernæring end omvendt.

En uge med dårlig søvn og en ubalanceret kost kan vise sig tydeligt gennem kedelig eller tør hud, men en uge med fremragende motion, søvn og masser af grøntsager kan få mig til at føle mig strålende.

Når du begynder at tænke over det, er det virkelig nemt at lægge mærke til det selv.

Hvilke kønsrelaterede forhindringer er du stødt på som kvindelig leder i din karriere?

Denne måneds fokus er naturligvis på den internationale kvindedag, og der er så mange emner at dække under denne paraply. Jeg er så heldig at bo i et land, der har flere rettigheder for kvinder og ligestilling end de fleste, så jeg vil overlade disse emner til folk, der er mere egnede til at diskutere det.

Jeg vil dog gerne fremhæve emner relateret til kvinder og aldring, og især deres udseende. Det er en umulig opgave for en kvinde kun at træffe valg af hensyn til sit eget velbefindende, uden at andre føler, at de har ret til at kritisere valgene.

 

- Som kvinde skal du helst ikke bekymre dig for meget om dit eget udseende, men du må heller ikke bare lade stå til og være ligeglad – Det er den usagte regel/forventning -

 

Vi hepper på naturlig aldring, men sandheden er, at vi ofte er hurtigere til at kommentere billeder af berømtheder, der ser "chokerende" ældre ud på deres gamle dage.

OSL_1140x600_Cecilie.jpg

Sarah Jessica Parker kommenterede dette i et interview med Vogue sidste efterår (læs artiklen her). Hun siger, at man som kvinde skal tåle, at alle kommenterer ens udseende, når man bliver gammel, og at det er umuligt at gøre noget rigtigt.

Folk kommenterer negativt, hvis du omfavner alle de naturlige tegn på aldring, men de kommenterer også negativt, hvis du har gjort noget for at dekorere dem.

Rynker eller ej 

Vi siger, at smilerynker er fantastiske, men der er få, der glæder sig over slap hud og vredesrynker. Der er aldrig nogen, der beder dig om at stoppe med at træne eller børste tænder som et led i at passe på dig selv, hvorfor skulle man ikke have lov til også at passe sin hud?

Jeg er stadig stolt over at kunne tilbyde et produkt, der har solid forskning, der viser effekt, som ikke har bivirkninger og som giver naturlige resultater - og jeg tror faktisk på, at “Beauty from inside-produkter” bliver en helt naturlig del af egenomsorg om et par år - som at børste tænder og dyrke motion. 

Dit råd til fremtidens kvindelige ledere?

Mit bedste råd er, at uanset hvad din drøm er, så skal du tro på, at den kan gå i opfyldelse.

Det, der hjalp mig med at nå dertil, hvor jeg er, CMO for en virksomhed jeg er så stolt af, var at tro på mig selv! Tro på projektet! Og ikke mindst, finde kloge mennesker, der kunne give mig råd til, hvordan jeg kan føre min drøm ud i livet!

Undervurder ikke andres magt – både negativt og positivt, men undervurder heller ikke din egen magt, det er faktisk oftere dig selv, der skaber de største forhindringer for, om din drøm går i opfyldelse.

RS443_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1890_W-Article_1140x600.jpg

Jeg vil også sige, at det kan være vigtigere at tage vare på sig selv, end man ved.

Når drømmen du har begynder at tage alle dine vågne timer, du får for lidt søvn og kæmper med koncentrationen og lidt energi, så bliver det svært at præstere. Hvis du har det skidt, så er det svært at "vinde" i et mødelokale.

Jeg har derfor haft stor glæde af alle de erfaringer, jeg har fået gennem årene, hvor jeg har arbejdet med kosttilskud og sundhed. Det har lagt et godt solidt fundament til at udholde den indsats, der skal til for at lykkes med at bygge en forretning op, der nu er etableret i store dele af Europa og netop er blevet lanceret i USA.

Vil du gøre noget ekstra for din hud og styrke den indefra med The Solution?

Kollagenet i The Solution støttes af studier som påviser evidens ved daglig indtag. Læs mere om studierne eller bestil her!