RS442_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1775_W-Article_1140x600.jpg

Iværksætter med succes: - Jeg har altid troet på hudpleje indefra

Mød Cecilie Nordstrøm, kvinden bag The Solution™.

Det er klart, at huden påvirkes af, hvad vi spiser, og at den har behov for den rette ernæring for at kunne yde sit bedste, siger hun. Cecilie har i flere år arbejdet med kosttilskud og dermed erfaret, hvor meget man kan påvirke helbredet ved at få nok af de vigtige vitaminer og mineraler.

RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Hun har altid haft en drøm om at finde et produkt, der virker specifikt på huden. Da selskabet vurderede tilskud af kollagen til led, fandt man en tysk producent af kollagen, der havde udviklet et patenteret bioaktivt kollagenhydrolysat, der viste sig at have en positiv virkning på huden. Det er dette aktive stof, der findes i kollagentilskuddet, The Solution™.

Der ligger solid forskning bag

– Jeg havde tillid til, at dette produkt kunne være det, vi søgte efter, når det drejer sig om at pleje huden indefra, fortæller hun. Fordi vi arbejder med sundhed, er vi meget strenge hvad angår kravet til dokumentation, der skal ligge til grund for det produkt, vi lancerer. Det er forsøg, hvor hverken testpersonerne eller læger ved, hvem der får det rigtige produkt, og hvem, der får placebo. Forsøgene, der blev udført med disse kollagenpeptider, viste sig at føre til bedre elasticitet i huden, reduktion af cellulitis, og en gennemsnitlig reduktion af rynkers dybde på 20,1 procent. Disse studier, der er udført ved universitetet i Kiel, er ligeledes publiceret i den medicinske database PubMed. Alle forsøgene er desuden vurderet af fagfæller, hvilket betyder, at andre uafhængige forskere har gennemgået dokumentationen for at tjekke, at alting er foretaget i henhold til den korrekte standard, og at de kan støtte konklusionen.

RS446_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_2187_W-Article_1140x600.jpg

Synlige resultater ved hudscanning

Det er vigtigt at få egne beviser for, at dette virkeligt har en effekt, ud over de medicinske undersøgelser. Vi har kontaktet Oslo Hudpleieklinikk for at høre, om de kunne analysere huden hos nogle testpersoner. Indehaver og hudterapeut Anne Berit Eide var positiv og stillede klinikkens VISIA-hudscanner til rådighed. En række testpersoner har i de seneste år været igennem scanninger før og efter. Alle har opnået positive resultater.

– Vores første case var Vanessa Rudjord. Efter otte ugers brug viste scanningen, at hun havde opnået en 33 procents reduktion af rynker. Dernæst blev to andre, som ønskede at prøve produktet, sendt til den samme scanning, og de opnåede endnu bedre resultater. Ud over den solide videnskabelige dokumentation var det vældig sjovt selv tydeligt at kunne se effekten, når man så billederne før og efter ved siden af hinanden på skærmen, siger Cecilie.

Forskel på kollagen

Jeg har hørt nogen sige, at man kan koge bouillon og opnå samme effekt. Det er en misforståelse, og vi finder ingen undersøgelser, der kan dokumentere dette. Det kollagen, der findes i The Solution™, er nedbrudt i peptider (korte kæder af aminosyrer), og det er effekten på hud ved indtag af præcis disse kollagenpeptider, som er testet i de studier, vi kan henvise til.

Cecilie understreger dog, at The Solution™ ikke er en mirakelkur, der hurtigt giver synlige resultater, men er ikke i tvivl om, at regelmæssig indtagelse af dette kollagen kan bidrage til, at huden bliver glattere, blødere og mere elastisk. Effekten viser sig efterhånden, og det varierer naturligvis en del, når man tager udgangspunkt i hver enkelt person, præcis hvornår ændringerne kommer. Det er heller ikke let at se små ændringer fra dag til dag, så det kan være smart at tage billeder af udgangspunktet, før du starter på at bruge hudscanninger, der måler forskellen mere nøjagtigt. Vi får stadig billeder fra brugere, der bliver oprigtigt overraskede over, hvor meget huden har ændret sig, når de sammenligner med udgangspunktet.

Succes i flere lande

Efter at The Solution™ blev lanceret i 2017 er det gået slag i slag.

– Vi startede i Norge og Finland. Derefter kom Sverige, Danmark, Tjekkiet, Holland og Slovakiet til. I alle de lande har vi indgået samarbejde med hudklinikker og hudterapeuter og udført hudscanninger med meget gode resultater. Hun fortæller, at der nu er planlagt lancering i flere lande.

RS139_OSL_solution_10003_W-Article_1140x600.jpg