acb1fb9d-4eea-4b2e-9caf-ed14a38ea176.jpg

Jubilæumslotteri

Oslo Skin Lab fejrer 5 succesfulde år sammen med dig, ved at lægge ét lod i hver eneste æske The Solution der sendes ud til vores medlemmer i resten af ​​jubilæumsåret 2022. Alle medlemmer er dermed ganske automatisk med i vores jubilæumslotteri. Lotteriets vilkår og betingelser gælder for alle medlemmer og kan læses nedenfor.

Månedlige vindere

Hvert enkelt lod giver dig en helt unik chance for at vinde et gavekort på 1000 EURO i den internationale netbutik MATCHESFASHION, som forhandler både tøj og sko fra kendte mærker som YSL, Balenciaga, Prada, Gucci m.fl. Derudover vil der undervejs, være andre små præmieoverrækkelser samt én spændende hovedpræmie i december. Præmierne udloddes  den sidste onsdag i hver måned, fra juli til og med december 2022.

OSL lottery_brands.jpg

Oplev fantastiske Lofoten (værdi ca. 70 000 NOK)

I december trækker vi vores hovedpræmie som giver en heldig vinder muligheden for at besøge et af de smukkeste steder i verden sammen med en ven - nemlig Lofoten i nord Norge. Vinderen trækkes onsdag den 28.12.2022.

OSL_Holmen_collage_1140x600_0622.jpg

Kitchen On The Edge Of The World

Den heldige vinder af hovedpræmien får muligheden for at tage en partner eller ven med på en kort ferie til en afsidesliggende del af Norge for at besøge Holmen Lofoten.

Præmien indeholder tre overnatninger på et helt særligt sted ude i havgapet i Lofoten - 68 grader nord. Vinderen og dennes rejsepartner, vil nyde spændende aktiviteter som vandring i fantastiske bjerge, rib safari på havet, samt kulinariske middage med gode drinks. Under opholdet er vinderen med til at skabe sine egne unikke oplevelser, hvad enten det er i den friske havluft eller foran brændeovnen med en god bog. Holmen Lofoten er et trygt og smukt sted, hvor der virkelig er plads til at slappe fuldstændig af.

Vi giver dig følelsen af ​​at være hjemme på kanten af ​​verden.

Holmen Lofoten

I Lofoten får vinderen således kulinariske oplevelser i naturskønne omgivelser, der kan nydes både til fods og til vands. Stedet, fællesarealerne og hytten med udsigt til havet, er i en ubesværet og hyggelig skandinavisk stil og giver den ægte nordiske oplevelse.

Lotteri Vilkår

 • Alle aktive og betalende kunder over 18 år deltager i lotteriet. Kunder, der har sat deres abonnement på pause i den angivne periode, vil ikke blive betragtet som aktive.
 • Ansatte i virksomheder, der er en del af NutraQ Aps eller medarbejderens familie, kan ikke deltage i konkurrencen.
 • Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle aktive kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, Slovakiet, Tjekkiet og Italien.
 • I perioden 1. juli 2022 til 28. december 2022 vil der være billet i hver eneste æske af The Solution, der sendes ud til kunderne. Vinderne bliver trukket den sidste onsdag i hver måned.
 • Vindernes fulde navne vil blive offentliggjort på Oslo Skin Lab's hjemmeside. Oslo Skin Lab vil på forhånd kontakte alle vindere personligt og bede om samtykke til en sådan offentliggørelse. Hvis en vinder ikke ønsker at give samtykke, trækkes en ny vinder.
 • Præmier uddeles efter aftale med vinderne senest tre uger efter lodtrækningen. Vinderen får personligt besked om præmien via telefon, e-mail eller brev via oplysningerne i kunderegistret senest 14 dage efter lodtrækningen. Svarer vinderen ikke på Oslo Skin Lab's henvendelser inden for to uger, bortfalder retten til præmien, og Oslo Skin Lab har således ret til at trække en ny vinder. Præmier kan ikke overføres til andre, ombyttes til kontanter eller andre produkter.
 • Oslo Skin Lab dækker eventuelle fragtomkostninger.
 • Gevinster med en værdi på over 10.000 NOK udgør skattepligtig indkomst og skal betales af vinderen personligt.
 • Præmierne er:
 • 1 styk tur til Lofoten for 2 personer. Oslo Skin Lab dækker fly og ophold med tilhørende måltider på Holmen Lofoten, uanset hvor i Europa du bor. Transport til og fra lufthavnen i hjemlandet er ikke dækket.
 • 6 stk. gavekort på 1000 EURO på netbutikken MATCHES FASHION.
 • Derudover trækkes der små gevinst-overraskelser under lotteriet.
 • Oplysninger om, hvordan NutraQ behandler personoplysninger i forbindelse med lotteriet, kan findes i fortrolighedserklæringen, som du kan læse her.
 • Vilkårene er underlagt norsk lov, og enhver strid mellem kunden og Oslo Skin Lab skal afgøres ved norske domstole.
 • Eventuelle klager kan sendes til Forbrugerstyrelsen, post@forbrukertilsynet.no.