RS374_Renate_Gerschtanowitz_1020_149_W-Article_1140x600.jpg

Kan man virkelig drikke sig til færre fine linjer?

Kan vi drikke os til mere spændstig hud? Lad os sammen se på lidt fakta.

De fleste af os er vokset op med samme opfatning: det at drikke rigeligt med vand gør at huden ser yngre ud. Men er det egentlig rigtigt? Faktisk er svaret både ja og nej.

Vand er afgørende for kroppen og alle vores organer, også for huden. Indsunket, træt og tør hud kan meget vel være tegn på dehydrering - og når huden er tør ses rynker og linjer tydeligt. Fordi vi hele tiden mister vand gennem vejrtrækning, sved og når vi fordøjer maden, så vi har brug for opfyldning af vand i løbet af dagen.

RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600.jpg

Renate Gerschtanowitz

Hvorfor er vand så godt?

Vand indeholder blandt andet mineraler, og en af ​​dens funktioner er at fugte kroppen og huden. At drikke nok vand er derfor rigtig vigtigt, for at holde huden fugtet og fin.

Men kan du maksimere effekten yderligere ved at drikke mere vand, og dermed få mere spændstig hud med mindre rynker? Nej. Det eneste du ender med, er at besøge toilettet oftere. Nogle forskere hævder endda, at vi i dag drikker os syge ved konstant at bælde vand.

Giv dit glas vand et boost

Hvis du virkelig ønsker at drikke dig rynke-fri, kan du booste dit glas vand med The Solution™ Beauty Kollagen - et kollagenpulver med 100% kollagen, ingen lugt eller smag.

RS383_Renate_Gerschtanowitz_1020_239_W-Article_1140x600.jpg

Kollagen findes naturligt i huden og holder den glat og elastisk, men fra en alder af omkring 30 år, falder kollagenniveauet og rynker begynder at opstå – lige meget hvor meget vand du drikker. Vand er vigtigt for at holde huden flot, men kan ikke alene gøre den mere spændstig. 

RS374_Renate_Gerschtanowitz_1020_149_W-Article_1140x600.jpg

Efter fem måneders brug blev TV personlighed Renate Gerschtanowitz's hud scannet, og rynkedybden blev reduceret med hele 59 procent. - Jeg bemærkede også, at min hud ændrede sig, efterhånden som månederne gik. De små linjer blev mindre, og huden i ansigtet føltes fastere.

Renate siger, at det at blive ældre ikke er et problem for hende, men hun ønsker selvfølgelig at bremse aldringsprocessen så godt hun kan på en naturlig måde. - Jeg tror ikke på mirakelkur, men jeg er imponeret over det kollagenpulver, jeg har taget i de seneste måneder.

RS384_Renate_Gerschtanowitz_1020_255_W-Article_1140x600.jpg

Bestil nu og start med at pleje din hud ekstra med bioaktive kollagenpeptider fra The Solution i dit vand.