Kan man drikke sig rynkefri?

Kan vi drikke os til yngre hud?

De fleste af os er vokset op med samme opfatning: det at drikke rigeligt med vand gør at huden ser yngre ud. Men er det egentlig rigtigt? Både ja og nej.

Vand er afgørende for kroppen og alle vores organer, også for huden. Sunken, træt og tør hud kan meget vel være tegn på dehydrering - og når huden er tør ses rynker og linjer tydeligt. Fordi vi hele tiden mister vand gennem vejrtrækning, sved og når vi fordøjer maden, så vi har brug for opfyldning af vand i løbet af dagen.

Hvorfor er vand så godt?

Vand indeholder blandt andet mineraler, og en af ​​dens funktioner er at fugte kroppen og huden. At drikke nok vand er derfor rigtig vigtigt, for at holde huden fugtet og fin.

Men kan du maksimere effekten yderligere ved at drikke mere vand, og dermed få mere spændstig hud med mindre rynker? Nej. Det eneste du ender med, er at besøge toilettet oftere. Nogle forskere hævder endda, at vi i dag drikker os syge ved konstant at bælde vand.

Giv dit glas vand et boost

Hvis du virkelig ønsker at drikke dig rynke-fri, kan du booste dit glas vand med The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen - et kollagenpulver med 100% kollagen, ingen lugt eller smag.

Kollagen findes naturligt i huden og holder den glat og elastisk, men fra en alder af omkring 30 år, falder kollagenniveauet og rynker begynder at opstå – lige meget hvor meget vand du drikker.

Hvis du vil sikre dig, at din hud får alle de essentielle vitaminer, mineraler og fedtsyrer den behøver for at stråle, kan du også tilføje The Basics™ Essential Nutrition hver dag.

Vand er vigtigt for at holde huden flot, men kan ikke alene gøre den mere spændstig.

Bestil nu og start med at pleje din hud ekstra med The Solution kollagenpulveret i dit vand.