_A3A5705_reg_flat_1920x1080.jpg

Jeg fik markant mindre cellulite

- Jeg fik markant mindre cellulite.

Efter to graviditeter og et vægttab på 43 kilo, måtte Nadja Christophersen sande, at huden havde mistet sin elasticitet.

- Jeg blev opmærksom på kollagentilskuddet, The Solution, gennem Instagram og tænkte faktisk: "Det er simpelthen for godt til at være sandt", men jeg besluttede alligevel at teste produktet. Selvom jeg egentlig håbede på en effekt, var jeg stadig skeptisk over for, om effekten overhovedet ville være synlig.

De fleste kvinder har cellulite
Helen ni ud af ti kvinder har cellulite, og tilstanden forværres, når vi bliver ældre, som kollageniveauet i huden falder. En ny undersøgelse viser, at behandling med kollagentilskud giver en klar forbedring af moderat cellulite.

Cellulite - bedre kendt som appelsinhud i daglig tale - er primært en hormonel tilstand, der er arvelig. Livsstilsrelaterede elementer som dårlig kost, mangel på motion, stress og søvnmangel kan også give dig cellulite, fordi væske og affaldsprodukter ophobes i kroppen.

Synlig forskel efter tre måneder

Hvordan forløb det for Nadja? Allerede efter kun fire ugers brug begyndte hun at mærke ændringer i huden. Selvom forskellene ikke var særlig synlige, var det nok til at hun holdt humøret oppe og fortsatte med sit daglige indtag.

Nu, efter næsten tre måneder med The Solution, er hun imponeret over den effekten.

- Jeg har haft betydeligt mindre cellulite og bemærker en stor forskel i elasticiteten i min hud.

beforeafter_1140x600_nadia_lar.jpg

Billederne efterlader heller ingen tvivl - de positive ændringer er absolut synlige, smiler hun.

beforeafter_1140x600_nadia_balde.jpg

Anne Berit Eide fra Oslo Hudplejeklinik siger, at en af ​​hovedårsagerne til, at cellulite bliver mere synlig med alderen, er at bindevævet, som er hudens støttesystem, svækkes på grund af mangel på kollagen, hvilket gør huden tyndere og mindre elastisk. Hun forklarer, at bindevævets struktur er afgørende for en glat hud. Bindevævet i kroppen består af kollagenfibre, og 80 procent af huden består af kollagen. Fra 25 år svækkes hudens kollagenproduktion, og efterhånden som årene går, bliver cellulitten/appelsinhuden mere synlig.

- Cellulite skyldes fedt, der skubber gennem hudens bindevæv, og jo tyndere og mindre elastisk huden er, jo mere synlig bliver cellulitten, siger hun og tilføjer, at der er mange behandlinger, der kan reducere cellulite, men hvis du ikke gør noget ved på grund af at de opstår, vil de altid have en tendens til at komme tilbage. Hun mener, at den bedste måde at forebygge og reducere cellulite på hvis dette ønskes, er at sikre, at hudens kollagenproduktion opretholdes. Du kan gøre dette ved at behandle indefra.

- Spis sundt og afbalanceret. Sørg for at få antioxidanter og fedtsyrer, og tag kollagentilskud. På Oslo Hudplejeklinik har vi meget god erfaring med kollagentilskuddet, The Solution Beauty Collagen. Gennem hudscanninger i vores klinikker har vi set, at indtagelse af produktet har en god effekt på hudens elasticitet, og vores kunder siger, at de bemærker en generel forbedring i huden overalt i kroppen.

Studier viser effekt
Effekten af ​​kollagentilskuddet fra Oslo Skin Lab blev testet i et dobbeltblindet, placebokontrolleret klinisk studie på 105 kvinder i alderen 24-50 år. Resultaterne af undersøgelsen viste, at regelmæssig indtagelse af produktet over en periode på 6 måneder førte til en klar forbedring af huden hos kvinder, der lider af moderat cellulite.