Virker på al hud - også appelsinhud

Læs hvordan du kan reducere din appelsinhud, ganske naturligt.

Cellulitis - bedre kendt som appelsinhud, er noget der rammer de fleste, men nogen mere end andre. Allerede i 20-års alderen kan mange faktisk opdage appelsinhud som begynder at sprede sig over numse og lår. 

Som årene går, øges omfanget af appelsinhud som regel, og for nogen fører det til at de ikke længere har lyst til at vise sig i badetøj på stranden, eller gå i shorts om sommeren. Et område som kan påvirke både humør og påklædning. Men kan man gøre noget for at reducere appelsinhud på en helt naturlig måde? 

Hvorfor får vi egentlig appelsinhud?

Cellulitter - som er betegnelsen for appelsinhud, rammer langt de fleste, men som nævnt, påvirkes nogen mere end andre. Vi ved at overvægt har en betydning, arv og gener er naturligvis også medvirkende hertil og slutteligt kan vores livsstil også i høj grad påvirke hvor meget og hvor hurtigt man rammes. 

Det som ikke alle ved, er at kollagenniveauet i vores krop faktisk har en rigtig stor og afgørende betydning for hvor glat og hvor stram vores hud kan blive ved med at holde sig som årene går. Kollagen udgør nemlig en stor del af bindevævet i kroppen - faktisk op til 80% af tørstofferne i kroppen som ung, og er dermed en meget vigtig faktor til at styrke hudens struktur og tæthed. 

Studier viser en tydelig reduktion af appelsinhud
Kollagenet i The Solution™ har i studier vist sig at kunne reducere mængden af appelsinhud markant, i løbet af kun seks måneder – både for overvægtige og normalvægtige. I studiet fik 105 kvinder i alderen 24-50 år, enten en daglig dosis af kollagenpulveret eller et placebo-pulver i 6 måneder. Denne metode blev valgt, da der derved udelukkende måles på reel effekt og ikke en placebo-fornemmelse eller følelse blandt testpersonerne.

Effekten blev målt efter både 3 og 6 måneder, og blev målt på blandt andet tæthed og overflade. Resultaterne viste at The Solution™ havde en målbar effekt på alle områder. Undersøgelsens samlede konklusion var, at en regelmæssig indtagelse af kollagenpulveret over en periode på 6 måneder førte til en klar forbedring af hudens udseende hos kvinder, der lider af en moderat grad af appelsinhud, og har en generel positiv påvirkning på hudens sundhed. 

Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology. Schunck M, Zague V, Oesser S, Proksch E. J. Med Food 2015 18(12):1340-8