Kathrine Sørland: Effektiv hudpleje

Mit erhverv kræver at jeg passer på mig selv. Den dag jeg glemmer alt om mit ansigt og min krop, er jeg uden job – og det kan jeg ikke tillade mig.

Nu er jeg også opmærksom på at jeg ikke lade mit udseende blive det vigtigste I verden, og jeg forsøger også at holde selvplejen på et niveau som er acceptabelt for både mig selv og mine omgivelser– dvs. jeg bruger mindst mulig tid og energi på det, men så kræver det selvfølgelig at det jeg gør er effektivt.

Derfor er kollagen så vigtigt for huden   
For nylig fik jeg et tilbud fra Oslo Skin Lab® om at teste deres kollagenprodukt - The Solution™. I den forbindelse har jeg læst en del om hvad kollagen gør for huden. Jeg har lært at det netop er kollagen som har den vigtigste funktion i huden, hvis den skal klare at modstå alt hvad den udsættes for igennem livet. Kollagen er på en måde fyldstoffet i huden som sørger for spændstighed (så man slipper for at have mærker efter puden i ansigtet længe efter at man er stået op…). Det er derfor meget trist at vi begynder at miste en masse kollagen i huden allerede i 30 års alderen, som medfører rynker og fine linjer.

Forebyg rynker med kollagen
The Solution™ indeholder kollagenpeptider som har stor forskning bag sig, fordi netop denne type af kollagen kan optages i både hud og negle. Ikke bare huden i ansigtet, men også på kroppen – dvs. hænder, fødder, hals, numse og lår. Dette kollagen har studier som viser at man kan reducere rynker og cellulitter over tid, men kan også bidrage til at man forebygger at det sker tidligt. Det er vigtigt for mig. Indtil videre er jeg ikke svært plaget af rynker, men jeg ved at jeg ikke kan undgå det.
Alt dette betyder, at jeg ved at tilsætte en lille dosis pulver i min drik hver dag, kan behandle hele mig selv på en gang. Det bliver ikke mere effektivt end det! (P.S. Pulveret smager ikke af noget, så du kan tilsætte det i hvad som helst. Jeg tager det med min morgenmad, enten i yoghurt eller i en smoothie. Enkelt og nemt!)

Se Instagram @kathrinesorland.