RS2073_OivindHaug_Oslo Skin Lab_Mona Grudt_0416.tif_W-Article_1140x600.jpg

Klæd din hud på til vinteren med disse 7 tips

Selvom vinteren officielt ikke er her endnu, så er den lige rundt om hjørnet. Før vi ved af det, vil vinteren vil stå for døren. Selvom vintermånederne har deres charme, kan de også være hårde for vores hud. Læs vores syv tips til hvordan du klæder din hud godt på til de mørke vintermåneder.

Tip 1: Brug en god creme – både morgen og aften

Fugtighedscreme er en afgørende del af din vinterhudplejerutine. Om vinteren er luften normalt tør, og kan fjerne fugt fra din hud, hvilket kan føre til tørhed, kløe og irritation. Det er derfor ekstra vigtigt at fugte huden i denne tid - både om morgenen og om aftenen.

Om morgenen kan du bruge en lettere dagcreme, der fungerer godt under makeup og giver din hud den nødvendige fugt til dagen. Et godt tip: find en dagcreme, der indeholder solbeskyttelse (SPF) for at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler. Selvom solen ikke er synlig om vinteren, bliver vi stadig udsat for UV-strålerne.

Om aftenen kan du skifte til en federe natcreme, der hjælper med at genopbygge og fugte din hud, mens du sover. Du kan med fordel i din aftenrutine også tilføje produkter som serum eller øjencreme.

Tip 2: Undgå de varme brusebade

De er fristende, når det er koldt – vi ved det godt! Men vidste du, at lange, varme brusebade kan resultere i tør og irriteret hud? De varme bade fjerner nemlig naturlige olier fra din hud, og du kan derfor opleve at din hud føles mere tør og dehydreret – og især om vinteren. Tag derfor lunkne bade i stedet. Du kan med fordel anskaffe dig en lækker bodyscrub til huden, for at få den dejlige wellness-fornemmelse.

Tip 3: Tilføj en daglig dosis kollagenpulver til din skønhedsrutine

Du har sikkert hørt om kollagen? De senere år er kollagen som kosttilskud vokset frem i hele verden - og det er ikke uden grund. Det rette kollagen kan nemlig snildt blive din huds nye bedste ven. Vi sværger til Oslo Skin Lab®’s The Solution™ Beauty Collagen, som kun består af én eneste ingrediens: 100% hydrolyseret kollagenpulver af den særlige patenterede type, som hedder Verisol®.

Det særlige ved netop Verisol® kollagenet er, at det har gennemgået solide studier, som påviser effekten på reduktion af rynker, fine linjer og appelsinhud - samt på øget spændstighed og elasticitet i huden. Dét kan enhver vinter- såvel som sommerhud få glæde af.

Se priser og bestil The Solution Beauty Collagen her:

Tip 4: En god rens er et MUST

Rensning er en vigtig del af din vinterhudplejerutine, da det hjælper med at fjerne snavs, forurenende stoffer og overskydende olie, der kan tilstoppe dine porer og forværre tør hud om vinteren. En god rens er grundlaget for en smuk vinterhud, da det hjælper med at forberede din hud til yderligere hudpleje og sikrer, at de fugtgivende produkter trænger dybere ind i huden for maksimal effekt.

Husk at udføre denne rutine hver morgen inden dagcremen og igen om aftenen inden natcremen for at opnå de bedste resultater og beskytte din hud mod vinterens udfordringer.

Tip 5: Drik en masse vand

Det bedste du kan gøre for din tørre vinterhud, er at drikke en masse vand. Når du drikker vand, giver du din hud fugt indefra, og det er den absolutte bedste måde at fugte huden på. Om vinteren, når luften er tør, er det endnu vigtigere at sikre, at din krop får tilstrækkeligt med vand og næringsstoffer.

Derudover har en sund og nærende kost også betydning. Sørg for at indtage en varieret kost rig på frugt, grøntsager og omega-3 fedtsyrer, som også fugter huden indefra. Disse fødevarer indeholder antioxidanter og næringsstoffer, som hjælper med at opretholde hudens elasticitet og glathed. Du kan finde en masse sunde og nærende opskrifter lige her:

Tip 6: Beskyt dine læber ekstra godt

Om vinteren er læberne ofte de første til at vise tegn på tørhed. Dette skyldes, at læbernes hud er meget tyndere og mere sart end huden i resten af ansigtet. Koldt vejr og blæst kan hurtigt fjerne fugt fra læberne, hvilket fører til sprukne læber, rødme og ubehag.

For at beskytte dine læber ekstra godt om vinteren bør du investere i din god læbepomade, der kan give dine læber den ekstra fugt, den behøver.

Tip 7: Få din skønhedssøvn

I løbet af din nattesøvn går din hud i gang med at genoprette og regenerere sig selv. Det vil sige at nye hudceller og kollagen produceres. Du kan gøre din skønhedssøvn mere effektiv ved for eksempel at sove på et silke- eller satinpudebetræk. Det glatte stof sikrer, i modsætning til det noget grovere bomuld og hør, at din hud og hår glider langs stoffet uden at tage skade. Du vågner op med en friskere hud - klar til en ny dag.
Vidste du forresten, at du kan tage The Solution™ Beauty Collagen på alle tidspunkter af dagen, også om aftenen før du skal sove? Den indeholder ingen koffein eller stimulerende ingredienser, men kun 100% hydrolyseret kollagen.

Husk, at der ikke findes en 'one-size-fits-all' hudplejerutine, og at alle har forskellige behov. Disse tips er blot et udgangspunkt for at klæde din hud på til vinteren.

Se priser og bestil her

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png