RS380_Renate_Gerschtanowitz_1020_182_W-Article_1140x600.jpg

Kollagen som middel mod Appelsinhud

Kollagen versus cellulite/appelsinhud: Undersøgelser har en direkte konklusion!

Skammer du dig?

Ofte sammenlignet med appelsin eller dét der er værre, vi skjuler det for andres øjne og ideelt set foretrækker vi ikke engang at tale om det.

Ja, når alt kommer til alt, hvad ville andre så ikke sige om min appelsinhud?

Tja, faktisk burde de ikke kunne sige noget. Fordi det rammer nemlig op til 9 ud af 10 kvinder, så det er skam helt normalt!

Vil du vide, hvad cellulite er, og hvordan du kan komme det til livs? Så er du det rigtige sted, for vi vil afsløre alle appelsinhudens hemmeligheder i denne artikel.

RS50_Mip_17_1099_W-Article_1140x600.jpg

 

Det er ikke skamfuldt

På tv'et, sociale netværk, magasiner og reklametavler kan vi se glatte lår og balder af modeller, skuespillerinder eller berømtheder, med et perfekt udseende. Så vi føler, at den appelsinhud vi selv har er noget, vi bør holde skjult - Men det er ikke sandt.

Disse billeder er ofte retouchet, og nogle modellers kroppe ser måske perfekte ud (ingen fordybninger), men sandheden kan være anderledes!

Det er okay, hvis du har cellulite, og det er bestemt okay, hvis du har besluttet dig for at gøre noget ved det. Nå, lad os tage et skridt ad gangen og komme lidt dybere ind i dette problem.

 

Hvad er cellulite, og hvordan opstår det?

Det er et æstetisk problem. Den klumpede masse, der ligner appelsinen, dannes i det subkutane væv, men hvorfor opstår det egentlig?

Det kan der være flere årsager til, men de mest almindelige er genetisk disposition, kost, mangel på motion eller endda hormoner, da det kvindelige østrogen bidrager til cellulite. Nå, men bare rolig, det er ikke kun en kvinde-"forbandelse", for det går heller ikke mænd forbi.

33800.jpg

Kan vi slippe af med det?


Cellulitebehandling er en livslang og kompleks proces. Den kræver typisk en total livsstilsændring. Du skal spise sundt og afbalanceret, forkæle dig med en god dosis antioxidanter og fedtsyrer, du skal bevæge dig regelmæssigt og drikke rigeligt med vand. 

Læs om antioxidanter og hvorfor de er vigtige for din hud - Eller prøv vores lækre opskrifter!

Et dagligt tilskud af kollagen hjælper også huden i at bekæmpe den genstridige cellutite. Prøv The Solution Beauty Kollagen og få resultater

Hvad har kollagen med cellulite at gøre?

Fedtceller kan forårsage cellulite, og dets synlighed kan blive påvirket af ordentlig hudpleje. Jo stærkere den er, jo sværere vil det være for grimme klumper at nå "overfladen". Hvorfor er det sådan?

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vi kollagen, som er en af ​​de grundlæggende byggesten i vores hud. Det holder den ung og elastisk, men efter 25 års alderen har vi mindre og mindre kollagen i kroppen, så huden pludselig svækkes og cellulite trænger ind i verdens lys. Og samtidig er alt, hvad du skal gøre, at fylde din krop op med dyrebart kollagen, og din hud vil genvinde sin herlighed.

Studier på området er klare

Vores kollagenpulver The Solution™ er blevet udsat for forskning, der har bekræftet kollagens positive effekt på cellulite. Denne undersøgelse varede 6 måneder, hvor 105 kvinder i alderen 24 til 50 år med moderat cellulite brugte kollagen.

Hvad var så resultatet?

Sammenlignet med kontrolgruppen havde disse kvinder fastere hud og deres cellulite var meget mindre synlig - Og det kun efter et halvt års brug! For ikke at nævne de andre fordele, som kollagenpulver bringer.

Prøv The Solution™ og slut dig til de tusindvis af kvinder, der skinner med skønhed og tilfredshed.