Kollagenpeptider som huden elsker

Det findes flere typer af collagen, men ikke alle modvirker hudens aldringstegn.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen indeholder hydrolysert collagen type I fra Verisol®. Collagenet er her brudt ned i peptider (korte kæder af aminosyrer) som huden er i stand til at drage nytte af. Der er stor forskel på hvordan collagen bearbejdes, men det som er sikkert er at nedbrydningen har en betydning for effekten på huden. Collagenet fra Verisol® har i studier vist sig at have en speciel god effekt på hudens overflade, og resultatet viser sig tydeligt ved at dybden af rynker reduceres og huden får ny spændstighed.

Collagenpeptider – små skøndhedseksperter
Den unike og kontrollerede proces hvor specifikke enzymer bryder collagenet ned til collagenpeptider, er vigtig for den anti-rynke effekt som produktet giver. Verisol® collagenpeptider har i flere videnskabslige studier vist sig at have en meget positiv effekt på hudens overflade og struktur.

Veldokumenterede studier
Studierne lavet på Verisol ® collagenet er med daglige doser på 2,5 gram. Vær opmærksom på at der er mange collagenprodukter på markedet, men ikke alle kan vise samme gode resultat på hudens kvalitet, elasticitet og udseende som collagenet brugt i The Solution™ Anti-wrinkle collagen.


Læs mere om The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

Collagenet brugt i Verisol® er type I collagen fra bovine kilder.