RS490_OSL_0521_54353_W-Article_1140x600.jpg

Lad ikke påskemaden tynge dig ned!

Foråret er tiden at føle sig let - så lad ikke påskemaden tynge dig ned!

Hudplejetips til påsken

Påskefejringer byder normalt på en god portion slik. Om det er engelske "hot cross buns", polske "babka", amerikanske "peeps" eller andet slik formet som æg eller kaniner... Der er i hvert fald stor sandsynlighed for, at du bliver fristet flere gange i løbet af påsken.

Vi opfordrer dig til at nyde dine favoritter med måde og samtidig minder om, at for meget sukker kan få os til at føle os trætte og tunge, samt have negative effekter på vores helbred, og ikke mindst vores hud!

 

RS490_OSL_0521_54353_W-Article_1140x600.jpg

 

Her er nogle tips fra os:

Lav lækkerierne fra bunden

Hjemmelavet er ofte mindre forarbejdet end det du kan købe i butikken. Ved at lave påskelækkerierne fra bunden, er du også mere tilbøjelig til at værdsætte hver eneste bid!

Påskegodter

Når du laver skåle med påskegodter - sæt da også nogle skåle med skåret frugt og grøntsager frem. På denne måde kan du blande lækkerierne og erstatte nogle stykker af slikket med "sunde stykker".

Lækkerier til frokosten

Fyld op med velsmagende lækkerier til måltiderne! Påsken handler ikke kun om sukker – æg og gulerødder dukker også ofte op. Lav djævle-æg (google hvis du ikke ved hvad det er) og frugtsalat – så får du nogle sundhedsmæssige fordele i godterne og der er mindre plads til at fylde slik op senere. Det er en win-win situation!

Du kan finde nogle af vores andre opskrifter lige her

 

Beautiful skin starts from within

 

Oslo-Skin-Lab-The-Solution-nieuwsbrief.jpg

The Solution - Beauty Kollagen

Husk selvfølgelig din daglige dosis af The Solution Beauty Kollagen! - Er du ikke kommet igang endnu? Så læs om virkningen og se andre medlemmers resultater her.