Laila, 45 år: Har testet The Solution™

Undersøgelser viser, at kollagenet i The Solution™ reducerer rynker. Laila Bagge har testet kollagenpulveret i otte uger. "Jeg vil uden tvivl fortsætte," sagde hun efter at have set resultaterne.

Laila Bagge, 45, indrømmer at hun tidligere ikke rigtig har fokuseret så meget på hudpleje - på trods af det har hun egentlig altid set frisk ud. Men nu, i en alder af 40, opdager hun, at huden er begyndt at ændre sig. "Jeg mærker en ret stor forskel i elasticiteten på min hud nu hvor jeg er nået de 40. Det er blevet vigtigere for mig at tage mig af min hud, jo ældre jeg bliver,".

 Vil se mindre trist og træt ud

Efter en hudanalyse blev hun anbefalet at prøve The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen, et smagløst kollagenpulver, der kan blandes i enhver mad eller drikke - både varmt og koldt. Kollagen findes allerede naturligt i kroppen og er en vigtig bestanddel af hudens naturlige bindevæv, men fra en alder af 30 år, falder hudens naturlige kollagenniveau, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til at vi udvikler ​​fine linjer og rynker.

"Jeg har intet imod rynker," siger Laila Bagge. Det er helt naturligt, at det kommer med alderen. Men jeg vil rigtig gerne mindske dem, der får mig til at se trist og træt ud, "siger hun.

Laila Bagge, får scannet huden via VISIA Scan

Efter kun otte uger fik Laila analyseret sin hud igen - denne gang for at måle forandringerne efter The Solution. Hun var oprigtig positivt overrasket over det faktiske resultat, da hun - udover at indtage kollagenpulveret - ikke har ændret i sin livsstil i perioden. Hun blev langt fra skuffet da hun så resultaterne på skærmen. "Wow, der er jo faktisk en stor forandring i linjerne i mit ansigt før og efter," sagde Laila Bagge.

Billeder fra maskinen, der analyserede Laila's hud, viser tydeligt at rynkerne er blevet mindre. En lang og dyb rynke på kinden er næsten forsvundet fuldstændigt. "Jeg er meget meget overrasket over, at resultaterne faktisk var så gode. Jeg vil uden tvivl fortsætte med The Solution™.”

Før                                                      

Efter

 Nem og effektiv hudpleje

The Solution™ indeholder kollagenpeptider, der er opdelt i længder, som kroppen kan absorbere. Kollagenet i The Solution™ har i studier vist at kunne reducere rynkedybden med 20% i gennemsnit på bare otte uger - et studie, der også bekræftes af Laila's resultater. Derudover øger produktet hudens elasticitet og reducerer appelsinhud. Fordelen ved at drikke kollagen er at du faktisk plejer huden indefra – og derfor ikke kun behandler ansigtet, men hele kroppen. Derudover indeholder The Solution ™ ingen tilsætningsstoffer, og der er ingen rapporter om bivirkninger. Det passer Laila Bagge er fint, da hun går meget op i at bruge naturlige produkter.

"Der er helt sikkert massere af produkter og behandlinger, jeg kan bruge for at forhindre rynker og forbedre min hud, men mange af dem tager lang tid," siger Laila Bagge og fortsætter: "En stor fordel med dette produkt er, at det er så simpelt, men samtidig er det virkelig effektivt. I en ret stressende hverdag har jeg jo altid tid til min daglige dosis The Solution™.

Læs mere

Stories