RS215_Mip_19_0886_W-Article_1140x600.jpg

Marts betyder endelig forår

Op med hænderne hvis du er spændt på at dagene endelig er begyndt at blive længere. Temperaturen viser højere grader og det varer ikke længe, før vi kan finde sommertøjet frem. På skyfri dage kan du virkelig mærke solen og varmen tage fat – og det er fantastisk.

Foråret og sommeren er endelig på vej

Hos Oslo Skin Lab har vi et 'love hate relationship’ til solen. Vi elsker alt det førnævnte og ville gerne tilbringe mange timer på et solrigt sted og mærke solen varme hver en celle i en vintertræt krop. Men samtidig ved vi, at solen er med til at vi skal passe ekstra på vores hud.  

Vores filosofi er, at vi forsøger at gøre alt, hvad vi kan for at passe godt på vores hud. Fx når vi beskytter huden mod solen ved at smøre den godt ind i solcreme med en høj faktor eller når vi bruger solbriller for ekstra beskyttelse til den tynde hud omkring øjnene. Dette er alt sammen med til at vi passer godt på vores hud.  

Derudover tager vi vores daglige dosis kollagen for at øge spændstigheden og elasticiteten i huden, reducere rynker og fine linjer og appelsinhud – og så vi elsker endda at blande den i en af vores lækre mocktails, mens vi fejrer at sommeren er lige rundt om hjørnet. Glædelig første måned af foråret. 

Hilsner fra Oslo Skin Lab-teamet 

Kollagen virker på huden på hele kroppen

Du ved det sandsynligvis allerede – for vi har sagt det mange gange, men gode ting kan ikke gentages for ofte. Nu hvor sommeren nærmer sig, og vi snart vil gå rundt i shorts og sommerkjoler, er det godt at vide, at det at tage din daglige dosis af kollagen har vist sig at have en god effekt på både elasticitet og appelsinhud – ud over rynker og fine linjer på hele kroppen. 

Bare se på før-og efterresultaterne på disse billeder, som vi har modtaget fra en af vores meget tilfredse medlemmer.
Du kan finde billeder af resultaterne lige her. 

Hvorfor får vi egentlig appelsinhud?

Appelsinhud påvirker næsten alle, men nogle mere end andre. Vi ved, at overvægt har betydning, og genetik bidrager naturligt, og vores livsstil kan påvirke, hvor meget og hvor hurtigt vi bliver påvirket. Hvad ikke alle ved, er, at niveauet af kollagen i vores krop spiller en væsentlig rolle for, hvor glat og stram vores hud kan forblive. Kollagen udgør en stor del af bindevævet i kroppen og er en nøglefaktor for at styrke hudens struktur og densitet. 

Hvis du vil læse detaljer om undersøgelserne om både rynker og appelsinhud, kan du finde dem her

Spar 60% på The Solution™ her

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png