Med blikket på skønhed

Jeg vil ældes naturligt uden injektioner som Botox og Restylane, eller foretage andre små indgreb. Jeg ønsker at leve paralelt med det som kommer af linjer, forandringer og aldringstegn. Smukkest er de som bærer sin alder med stolthed og som omfavner den udvikling tiden sætter på både krop og sind - Stylist, Hilde Ottem. Læs mere her.

Aldring er naturligt
Jeg tog tidligt et valg hvad angår aldring og livsstil. Jeg vil ældes naturligt uden injektioner som Botox og Restylane, eller foretage andre små indgreb. Jeg ønsker at leve paralelt med det som kommer af linjer, forandringer og aldringstegn. Jeg ser på aldring af hud som en naturlig del af det at leve. Jeg vil være frisk og deltage i samfundet uden at ligne en parodi af mig selv; et mærkat hvor jeg ligner tusindvis af andre som at ønsker at skjule sin modenhed og et levet liv. Jeg elsker at vi alle er anderledes og har personlighed – også i udseenet.

Gode forbilleder
Jeg ser tilfælde af «facelifts» hver dag i mit job og det bliver sjældent smukt. Mange er helt misforståede omkring hvad skønhed er. Alle må naturligvis tage deres egne valg, og der er tilfælde hvor små indgreb kan gøre en stor forskel. Jeg håber alligevel at de fleste af os vil være gode forbilleder for vores medsøstre og næste generations piger. Skønhed er en kombination af personlighed og udstråling og man kommer langt med at være tilfreds med sig selv.

Kosttilskud med gode virkestoffer
Der er meget du kan gøre for at bremse aldring af huden og samtidig have en sund og frisk krop så længe som muligt – uden at lægge sig under kniven (eller sprøjten). Du har sikkert hørt det før: skønhed kommer indefra. Jeg sværger til en god og sund kost og indtager gerne kosttilskud som giver min krop og hud gode virkestoffer til at takle min alder på en naturlig måde. Naturlighed vil altid være en vinder for mig. Nyd dig selv, nyd livet, forkæl dig selv med et glas vin og lidt mørk chocolade i ny og næ og hyg dig i solen - med en høj faktor!

/Hilde Ottem

Om Hilde Ottem

Hilde er stylist og hjælper kvinder til at blive en bedre udgave af sig selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måde. Hun er meget optaget af kost, livsstil og hudpleje i sin rådgiving til kvinder.

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et 100% rent Verisol® kollagenpulver, som i studier har vist sig at reducere rynker og appelsinhud. Nu kan du købe Oslo Skin Lab® The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen med 30% rabat her.Læs også Hilde Ottems artikler om:
Hvordan får du sund og frisk hud?
Fem tips til god ansigtspleie
Fem tips til god kropspleje