Michelle Ottendal, 34 år: - Virkningen kom meget hurtigere end jeg havde forventet.

Som kosmetolog havde Michelle høje forventninger til The Solution™. Alligevel blev hun meget overrasket over resultatet på sin egen hud efter kun få ugers brug.

- Vi som arbejder i skønhedsbranchen ved, at skønhed kommer indefra. Din hud afslører, hvad du spiser og hvordan du lever. Det var derfor oplagt for mig at forvente, at indtaget af The Solution™ ville kunne give en positiv effekt på huden, fortæller Michelle, som nu har brugt kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i tre måneder.

Som kosmetolog satte Michelle sig grundigt ind i studierne bag The Solution™ 

Det er vigtigt for mig at være kritisk, da jeg kun vil min og andres hud det bedste. Så derfor undersøgte jeg produktet grundigt, før jeg begyndte at indtage pulveret selv. Jeg læste om de dobbelt-blindede, randomiserede og placebokontrollerede studier, som viste signifikant reduktion i rynkedybden samt øget elasticitet hos testpersonerne – og jeg blev meget positivt overrasket.

Det er ikke mange som bruger denne form for testforsøg i deres dokumentation. Det – og selvfølgelig i høj grad forsøgenes resultater – bestyrkede min tillid til produktets effekt.

Michelle blev meget positivt overrasket over sine resultater

Til trods for de høje forventninger blev Michelle alligevel meget overrasket over de forbedringer, hun oplevede på sin egen hud, efter kun få ugers brug af The Solution™. 

-Jeg har som mange andre dyrket solen, da jeg var yngre. Det er noget, som har sat sine tydelige spor i min hud. Virkningen af kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® kom meget hurtigere end jeg hade regnet med - og forandringen var stor. De fine linjer i min hud blev synligt reduceret, specielt rundt om øjnene og min hud virkede både fastere og mere fyldig.

Michelle fortæller, at hun er meget nøje med sine hudplejerutiner, nok søvn, motion og tilstrækkeligt med vand som tørstslukker – alt sammen for at oprette en sund hud. I testperioden gjorde hun imidlertid ikke noget ekstraordinært for huden udover at følge sine normale rutiner.

-Jeg ønskede nemlig at se, hvad The Solution™ kunne udrette for min hud isoleret set. Derfor kan jeg nu med en høj grad af sikkerhed fastslå, at det er indtaget af The Solution™  kollagenpulveret, som er årsagen til de synlige ændringer i min hud, fortæller Michelle.