Mindre rynkedybde på 8 uger

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har været igennem flere studier som beviser at daglig kollagenindtag både kan reducere rynkedybde og øge hudens elasticitet.

Oslo Hudplejeklinik har scannet huden på nogle af vores kunder for at kunne måle den reele effekt efter daglig indtag af The Solution™. Norsk podcastdronning og småbarnsmor, Vanessa Rudjord (42 år) testede kollagenpulveret sidste år og synes personligt at det er fantastisk at der er et helt naturligt produkt som rent faktisk kan vise målbare resultater – enda på hende selv. 

Vanessa var meget spændt på effekten af The Solution. Så spændt at hun faktisk på eget initiativ bookede en hudscanning, hos Oslo Hudplejeklinik. For hende var det vigtigt at få scannet huden, for at kunne give så troværdig en vurdering af produktet som overhovedet muligt. Derfor valgte Vanessa, at det skulle være en 3. part der udførte scanningen, for på den måde, kunne hun være helt sikker på at resultaterne var 100% reelle.

Vanessa tog derfor til en ekstern klinik, og fik scannet ansigtet efter de 8 ugers dagligt brug. Billederne efterlod ingen tvivl om resultaterne; reduktionen af rynker og linjer var tydelig efter at hun havde brugt pulveret hver dag i 8 uger. De grønne linjer markerer områder med dybere rynker. Efter-scanningen viser en tydelig reducering af disse. Se Vanessa's historie i nedenstående video eller læs historien fra Vanessa selv her.

"Jeg følte tydeligt, at jeg mærkede en reel forskel i løbet af kun to måneder. Min hud blev mere spændstig, og jeg synes faktisk at kollagenpulver er et perfekt supplement til mine daglige favoritcremer. Jeg er nok blevet lidt afhængig af The Solution™."

Vanessa Rudjord

Vibeke Nordbye (52 år) har testet The Solution™ i fire måneder, og fik en anerkendt hudanalyse før og efter behandlingen. Scanningen blev udført via en patenteret og nøjagtig maskine, som kan dokumentere alle former for ændringer i huden. Billedet til venstre er fra en hudscanning ved Oslo Hudplejeklinik 19. april 2017, og billedet til højre er fra 25. august. Billederne viser en tydelig forskel. De grønne linjer på ansigtet, markerer  de synlige rynker i huden, som på billedet til højre er tydeligt reduceret.

"Som 52-årig er jeg selvfølglig optaget af min hud og mine rynker. Jeg tager kosttilskud, bruger serum, dagcreme, natcreme og solcreme - jeg bruger ret mange penge på hudpleje, men rynkerne sniger sig alligevel ind. Specielt rundt om øjnene. Jeg var lidt skeptisk i starten, men da jeg så resultaterne af kollagenpulveret på mit eget ansigt, tænkte jeg "wow"!

"Jeg blev helt oprigtig positivt overrasket da jeg så resultaterne. Alle der er optaget af at forebygge aldring og det at passe på sin hud bør uden tvivl prøve det. De fleste af os ønsker vel at beholde et så ungdommeligt og naturligt udseende så længe vi kan? "

Vibeke Nordbye

Du kan læse mere om de resultater fra hudscanningerne i artiklen "Vi ser en effekt på alle vi har scannet", eller læse om de nævnte studier fra artiklen her

Vil du også pleje din hud indefra, så klik nedenfor for at bestille din første pakke The Solution, direkte hjem i din postkasse.