Before_after_1140x600_1.jpg

Mød vores medlem Brit

Efter 3 måneders dagligt indtag af The Solution kunne Brit se tydelige resultater på sin hud. Det var især de fine linjer om øjnene og i panden, hvor forskellen var størst.

Hvad fik dig til at starte med The Solution™ Beauty Collagen? 

Jeg så Oslo Skin Labs kollagenpulver i en annonce på Facebook og tilmeldte mig derefter deres nyhedsbrev, for at få mere af vide om produktet. Et par dage senere, blev jeg ringet op og fik en masse gode råd og generel information om produktet. Jeg blev også gjort opmærksom på at hvis jeg ville prøve The Solution™ Beauty Collagen skulle jeg være tålmodig og huske at tage det hver dag i min. 3 måneder for at kunne se et reelt resultat. Jeg besluttede mig for at prøve det, da jeg godt kan se på min hud at der virkelig sker forandringer når man når over de 50 år.

Hvilke resultater har du oplevet med The Solution™ Beauty Collagen siden du startede? 

Jeg startede med at tage The Solution™ Beauty Collagen i august 2023 i ca. 3 mdr. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke var helt god til at få det taget hver dag, hvilket jo også gjorde at jeg nok ikke kunne forvente et helt optimalt resultat. Dog kunne jeg se der var kommet lidt mindre rynker. Jeg holdt en pause på halvanden måned, men besluttede mig for at prøve igen, da jeg ren faktisk godt kunne se en lille forbedring mens jeg tog Oslo Skin Labs kollagenpulver. Så jeg valgte at gå all in og tage det hver dag i minimum  3 måneder. 
 

"Det var først efter 3 måneder da jeg sammenlignede mine før- og efterbilleder at jeg begyndte at få øje mine resultater, og da mine veninder kommenterede på det, kunne jeg virkelig se en tydelige forskel" - Brit 
 

Det har jeg nu gjort i 4 måneder og sikke en kæmpe forskel, det har gjort for mig. Mindre rynker og de dybe fuger i panden er også blevet meget mindre. Mine smile rynker beholder jeg gerne. Jeg er 53 år og synes også der er en charme ved at kunne se man bliver ældre. Men jeg er så glad for at min hud ikke hænger så meget mere og at "fugerne" i panden næsten er væk. 

Hvordan er dit forhold til rynker og aldring?

Jeg har egentlig ikke noget imod at man kan se, at man bliver ældre. Men… det skader jo ikke at passe på sin hud. Jeg går meget udenfor, hvor jeg tydeligt har kunne se i dagslyset hvor hurtigt rynkerne dukkede frem og huden begynder at blive mere slap de seneste 3-4 år.

Har du en fast daglig kollagenrutine? 

Jeg har en fast morgenrutine nu, så jeg husker at få taget mit kollagentilskud. Jeg har kollagenpulver stående i en flot glasskål ved siden af min kaffemaskine.
Det første jeg gør hver morgen, er at lave en kop kaffe og putte pulveret i kaffen. Jeg har dog også prøvet at drikke det i vand, juice og smoothies (det er smagsneutralt så det kan hældes i alt der er flydende) - men det er nu blevet en god rutine for mig at putte det i kaffen, fordi det står ved siden af kaffemaskinen.

Hvad er dit bedste skønhedstip, som du vil give videre til andre kvinder?

Jeg har aldrig brugt en masse produkter til mit ansigt ud over at rense huden og bruge en god olie eller creme om aftenen inden jeg går i seng. Jeg er mest tilhænger af en god olie til huden hvis man kan tåle det. I dag vil jeg dog helt klart anbefale The Solution™ Beauty Collagen. Dét vil helt sikkert være mit foretrukne skønhedstip. For det VIRKER!

Prøv selv The Solution™ og spar 60%

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png